Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tuhels: "Ja šāds ir sākumpunkts, es esmu patīkami satraukts par to, kas būs beigās"

Aigars Jančauskis
Aigars Jančauskis

Tuhels: "Ja šāds ir sākumpunkts, es esmu patīkami satraukts par to, kas būs beigās"
Tomass Tuhels. Foto: PA/Scanpix.ee

Vakar savu pirmo spēli Londonas "Chelsea" galvenā trenera amatā aizvadīja vācu speciālists Tomass Tuhels, kura vadītā komanda savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Vulverhemptonas "Wanderers". Neskatoties uz to, ka komandai neizdevās uzvarēt, Tuhels bija apmierināts ar spēlētāju rādīto sniegumu.

Jaunais "Chelsea" galvenais treneris pozitīvi novērtēja komandas sniegumu, sakot: "Ja šāds ir sākumpunkts, es esmu patīkami satraukts par to, kur mēs būsim mūsu sadarbības beigās." Pirms vakardienas mača Tuhels komandai bija novadījis tikai vienu treniņu, taču speciālists bija apmierināts ar spēlētāju attieksmi, kuri ir bijuši atvērti visām vācu speciālista idejām, tostarp pārejai uz spēli ar trim aizsargiem.

Tuhels uzskata, ka taisnīgs rezultāts būtu bijis viņa komandas uzvara: "Manuprāt, spēlētāju parādītais cīņasspars bija pelnījis trīs punktus. Es pēc spēles komandai teicu, ka tagad nav vērts izrādīt vilšanos. Esmu priecīgs un apmierināts ar spēlētāju enerģiju laukumā, manuprāt, mēs uzbrukuma trešdaļā atguvām bumbu 16 reizes. Mēs neatļāvām pretiniekiem doties pretuzbrukumos, lai arī "Wanderers" ir viena no bīstamākajām komandām pretuzbrukumos visā līgā. Mēs bijām drosmīgi un spēlējām kā komanda."

Vienīgais, par ko jaunajam "Chelsea" trenerim bija žēl, - tas, ka spēli nevarēja apmeklēt skatītāji: "Manuprāt, līdzjutēju atbalsts mums palīdzētu realizēt kādu no mūsu pusmomentiem. Ja mēs gūtu tik svarīgos pirmos vārtus, tie atraisītu spēli un tādējādi tas palīdzētu mums uzbrukumā atrast brīvas zonas." Tāpat Tuhels bija skeptisks par komandas izredzēm turnīra tabulā panākt līgas vadošās vienības: "Līderi ir tālu atrāvušies, vai ne? Godīgi sakot, ja tu pievienojies "Chelsea" komandai, tam līdzi nāk arī apkārtējo spiediens cīnīties par tituliem. Pārstāvot "Chelsea", tiks sagaidīta cīņa par tituliem - gan par Anglijas Premjerlīgas titulu, gan par UEFA Čempionu līgas titulu, gan arī uzvara Anglijas kausu izcīņās."

"Ir skaidrs, ka pagaidām turnīra tabulā mēs krietni atpaliekam no vietas Premjerlīgas "Top 4", taču tagad katru dienu ir jākoncentrējas uz mūsu pašu sniegumu. Ja mēs tā darīsim, tad neizpaliks arī izcīnīti punkti. Ar šo sastāvu ir iespējams spēkoties pret jebkuru komandu, katrā turnīrā. Mans darbs ir panākt, lai komanda šādu līmeni sasniedz pēc iespējas ātrāk, taču to ir iespējams panākt tikai tad, ja darbosimies soli pa solim," tā vācu speciālists iezīmēja komandas izredzes nākotnē.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-28 18:04, pirms 3 gadiem
Ceru, ka kļūdos, bet sazīmēšu, kas notiks tuvāko 8-9 mēn laikā:
1) no sastāva, šķietami nemanāmi, izspiedīs Mauntu un Eibrahamu, lai dotu spēles laiku lielajiem pirkumiem, kuri, gluži vai NEJAUŠI, ir VĀCIEŠI 😁 (Kajs, Timo)
2) savas eksplozivitātes dēļ Tuhels jau līdz vasarai:
a) sastrīdēsies ar Marinu (aka Abramoviča labo roku)
b) zināmu daļu spēlētāju
3) kluba mikroklimats kritīsies...
4) vasarā būs pirmās vēsmas par "nepieciešamību atlaist Tuhelu"

  -1 [+] [-]

, 2021-01-28 18:07, pirms 3 gadiem
Es tik ļoti mīlu šo klubu
Un tik ļoti neieredzu All Money Built vadību

Nu kā var pēdējos gadus pirkt to, ko grib vadība, nevis treneris un nesaprast, ka komanda kā tāda neizveidojas???
P.S. - nav jau tā ka Timo un Kajs ir slikti spēlētāji un slikti pirkumi teorētiski

     [+] [-]

, 2021-01-28 20:41, pirms 3 gadiem
Sadarbības beigās Tuhelam samaksās kompensāciju par līguma laušanu un priekšlaicīgu atlaišanu.

     [+] [-]

, 2021-01-29 12:40, pirms 3 gadiem
..nekas tik ātri nebeigsies, ja runa iet par komandu. ja par personālu – tur var rasties kādi starpgadījumi, bet tas viss ir sīkums – Tuhels ir lielisks. nevaru sagaidīt, kad šis kapās pret Murinjo un uzvarēs