Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lampards izlaidīs vēl divas nedēļas, tikpat nespēlēs arī Gigss

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lampards izlaidīs vēl divas nedēļas, tikpat nespēlēs arī Gigss
Frenks Lampards
Foto: PA Wire/Scanpix

Trīs no vadošajām Anglijas Premjerlīgas komandām uz vienu vai vairākām spēlēm zaudējušās pamatsastāva spēlētājus. Dažādu iemeslu dēļ savām vienībām nevarēs palīdzēt Frenks Lampards, Raiens Gigss, Veins Rūnijs un Manuels Almunija.

32 gadus vecais Lampards (trūce) jau izlaidis vienu mēnesi, bet nupat kļuvis zināms, ka pussargs nevarēs spēlēt vēl divas nedēļas, par to paziņojis "Chelsea" galvenais treneris Karlo Ančeloti. Līdz ar to Lampards izlaidīs londoniešu maču UEFA Čempionu līgā pret Marseļas "Olympique" (otrdien), Premjerlīgas spēli svētdien pret "Arsenal", kā arī Anglijas izlases spēli 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā pret Melnkalni, kas 12. oktobrī notiks Vemblijā. Lampards pēdējo maču "Chelsea" rindās aizvadīja 28. augustā pret "Stoke" (2:0).

Veselības problēmas arī vienam no "Manchester United" līderiem. Veterāns Raiens Gigss, tāpat kā Lampards, izlaidīs pāris nedēļas. Velsietim konstatēts paceles cīpslas savainojums, kā rezultātā viņam nāksies izlaist divus mačus – Čempionu līgā pret "Valencia" un Premjerlīgā pret "Sunderland". Maču Valensijā izlaidīs arī uzbrucējs Veins Rūnijs. Anglim potītes savainojums.

Kārtējais savainojums konstatēts arī Londonas "Arsenal" nometnē. Pamatvārtsargs Manuels Almunija nedosies ar komandu uz Belgradu, kur "Arsenal" jāaizvada Čempionu līgas mačs pret "Partizan". Spāņu vārtsargs pēdējā mačā (2:3 pret "West Brom") guvis elkoņa savainojumu. Tas notika brīdī, kad viņš atvairīja pendeli. Līdz ar to Vengeram atkal nāksies paļauties uz poli Lukašu Fabianski, kurš kļūdās ne retāk par Almuniju. Katram pa rupjai kļūdai pēdējās spēlēs. Almunija "izcēlās" pret "West Brom", bet Fabianskis – pret "Tottenham" Līgas kausā.

Izmantotie resursi:
ESPN
BBC

  -3 [+] [-]

, 2010-09-27 18:30, pirms 14 gadiem
kāda trūce? wtf bērziņ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-09-27 19:58, pirms 14 gadiem
Hm. Ne īpaši labas ziņas priekš United. Nebūtu labi ja no Spānijas atbrauktu bez punktiem, jo tad jau situācija tabulā būtu ļoti sarežģīta. Izskatās, ka Bebe vai Obertāns tiks pie krietna spēles laika pret Valenciu.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-27 20:57, pirms 14 gadiem
grosis7 rakstīja: Hm. Ne īpaši labas ziņas priekš United. Nebūtu labi ja no Spānijas atbrauktu bez punktiem, jo tad jau situācija tabulā būtu ļoti sarežģīta. Izskatās, ka Bebe vai Obertāns tiks pie krietna spēles laika pret Valenciu.
Obertāns vai tomēr Obertans? Viņš jau nav no Latgales

  +3 [+] [-]

, 2010-09-27 21:14, pirms 14 gadiem
Western rakstīja: Obertāns vai tomēr Obertans? Viņš jau nav no Latgales
Toties viņš ir no Francijas.

     [+] [-]

, 2010-09-28 10:56, pirms 14 gadiem
Western rakstīja: Obertāns vai tomēr Obertans? Viņš jau nav no Latgales
Neapnīk izgāzties valodas jautājumos?
Protams, ka "Obertāns", ar uzsvaru uz pēdējo zilbi. Viņš taču ir francūzis. Tā pat kā, piemēram, Zidāns (vismaz franču variantā, lai gan etniskajā dzimtenē viņu sauktu par Zidanu).