Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anelka: ''Ronaldu aiziešana ''Chelsea'' nāks tikai par labu''

Anelka: ''Ronaldu aiziešana ''Chelsea'' nāks tikai par labu''
Nikolā Anelka
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Chelsea'' uzbrucējs Nikolā Anelka atzina, ka raugās cerīgāk uz jauno sezonu un uz cīņu ar Mančestras ''United'' par tituliem. Franču uzbrucējs optimismu izskaidro ar Krištianu Ronaldu aiziešanu no ''Old Trafford''.

Jau vairākus gadus ''Chelsea'' nav izdevies uzvarēt Premjerlīgā, kamēr ''United'' ar Seru Aleksu Fergusonu ieguvuši jau trīs pēdējos titulus pēc kārtas. ''Aristokrāti'' vēlas šo neveiksmīgo sezonu sēriju pārtraukt un izdarīt to, ko nav spējuši paveikt kopš 2005.-06. gada sezonas.

Anelka tic, ka Ronaldu pāreja uz ''Real'' un Teveza pāreja uz ''City'' būs tie faktori, kas palīdzēs ''United'' konkurentiem cīņā par Premjerlīgas titulu. ''''United'' vēl jo projām ir spēcīga komanda un Fergusons ir lielisks treneris, kurš visu labi pārzina. Un tomēr – es domāju, ka viņi vairs nebūs tik spēcīgi jaunajā sezonā. Ronaldu ir aizgājis, Tevezs ir aizgājis un tas manai komandai var dot vairāk iespējas uzvarēt titulu un būt spēcīgākiem par ''United'','' skaidro Anelka.

''Mums šogad ir spēcīgs sastāvs un neviens nav aizgājis prom. Tas krietni paaugstina mūsu izredzes uz tituliem. Es uzskatu, ka jaunajā sezonā būs sīva cīņa. Visas ''Top'' komandas ir ļoti spēcīgas un pat Mančestras ''City'' ar saviem jaunajiem spēlētājiem var sastādīt konkurenci,'' piebilst franču izlases uzbrucējs.

Atgādināsim, ka vakar ar "Chelsea" triumfu noslēdzies "World Football Challenge" četru komandu turnīrs ASV. Izšķirošajā spēlē Londonas komanda ar 2:0 pārspēja Meksikas "America".

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com

Slēpts komentārs: lilion23
Slēpts komentārs: easports

  +7 [+] [-]

, 2009-07-27 12:30, pirms 15 gadiem
Anglija jaa!
bet CL??

  +2 [+] [-]

, 2009-07-27 13:51, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: Anglija jaa!
bet CL??
nu ja.. Romkam tak par premjerliigu liela meraa nospljauties..vins grib CL...

     [+] [-]

, 2009-07-27 17:44, pirms 15 gadiem
fantasy.premierleague.com
te buus adrese iistiem Premjerliigas faniem! Pieraadiit sevi ka esi zinosh par premjerliigu! Pieteikshanaas liidz 14 augustam!