Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bijušais kluba vārtsargs Čehs atstājis amatu ''Chelsea'' administrācijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais kluba vārtsargs Čehs atstājis amatu ''Chelsea'' administrācijā
Petrs Čehs. Foto: imago images/PRiME Media Images/Scanpix

LETA--AFP. Bijušais čehu vārtsargs Petrs Čehs, kurš pēc karjeras beigām strādāja Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" administrācijā, pirmdien atstājis savu amatu pēc kluba īpašnieku nomaiņas.

Komandas priekšsēdētājs Brūss Baks un kluba direktore Marina Granovska arī pameta savus amatus pēc tam, kad "Chelsea" par 4,25 miljardiem sterliņu mārciņu (4,99 miljardi eiro) nopirka Toda Bolija vadītā investoru grupa.

Čehs, kurš savas karjeras laikā kopā ar "Chelsea" četras reizes triumfēja Premjerlīgā, guva pa trofejai UEFA Čempionu līgā un UEFA Eiropas līgā, kā arī četras reizes uzvarēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā, kopš 2019.gada strādāja vienības administrācijā.

Viņa kā tehniskā padomdevēja pienākumos ietilpa visu kluba līmeņu darbības pārraudzība. "Esmu priecīgs, ka tagad komanda ir labās rokās, un esmu pārliecināts, ka klubam būs veiksmīga nākotne gan uz laukuma, gan ārpus tā," teica Čehs.

"Chelsea" kopš 2003.gada piederēja Romānam Abramovičam, taču pēc Krievijas iebrukšanas Ukrainas teritorijā sankciju dēļ viņam nācās to pārdot, taču no pārdošanas viņš nevarēja gūt peļņu.

Londonas vienība aizvadīto sezonu Anglijas futbola Premjerlīgā noslēdza trešajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA