Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" pagarina līgumu ar Rafaelu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Manchester United" pagarina līgumu ar Rafaelu
Rafaels da Silva
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas čempionvienība ''Manchester United'' pagarinājusi līgumu ar jauno brazīliešu aizsargu Rafaelu da Silvu. Saskaņā ar jauno vienošanos, Rafaels klubā būs vismaz līdz 2013.gadam.

18 gadus vecais Rafaels šosezon daudzus pārsteidzis ar savu sniegumu, Eiropas spēcīgākā kluba aizsardzības labajā malā aizstājot savainotos Vesu Braunu un Gariju Nevilu. Rafaels šosezon piedalījies 24 ''United'' mačos, gūstos vienus vārtus (pret ''Arsenal'').

Sajūsmu par līgumu pagarināšanu paudis Mančestras galvenais treneris Alekss Fergusons: ''Klubā visi priecājas par viņa sniegumu pirmajā sezonā profesionāļa statusā. Viņam piemīt tipisks ''United'' spēles stils - pilns entuziasma. Esam priecīgi par to, ka viņš paliks pie mums vēl vismaz četrus gadus.''

Arī pats Rafaels, kurš Anglijā ieradās pagājušā gada sākumā ar savu dvīņu brāli Fabio (arī aizsargs), ir ļoti priecīgs par jauno līgumu: ''Pirmā sezona ir bijusi lieliska. Esmu daudz mācījies no visiem kluba spēlētājiem, bet sevišķi - no aizsargiem. Man šeit patīk un vēlos palikt vēl daudzus gadus, tāpēc nopelnītais līguma pagarinājums ir neticams sasniegums.''

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-27 16:00, pirms 15 gadiem
Nu re... Fergijs pat prom ejot ( par ko te daudzi tagad runaa ) domaa par MU naakotni...

  -4 [+] [-]

, 2009-04-27 17:16, pirms 15 gadiem
Nepateiktu kāds, kur spēlē viņa brālis?

  +4 [+] [-]

, 2009-04-27 17:20, pirms 15 gadiem
lamnis rakstīja: Nepateiktu kāds, kur spēlē viņa brālis?
Taj pašā Manchester United

  +2 [+] [-]

, 2009-04-27 18:40, pirms 15 gadiem
lamnis rakstīja: Nepateiktu kāds, kur spēlē viņa brālis?
Otrajaa aizsardziibas liinijas flangaa!

     [+] [-]

, 2009-04-27 18:49, pirms 15 gadiem
Rafaels ir labs, patiešām jau šobrīd labs, BET uzbrukumos!!! Aizsardzība tomēr vēl pieklibo. Tomēr tas ir tikai normāli tik jaunam spēlētājam, jo aizsardzībā ļoti svarīga ir pieredze, kas protams nāks ar laiku Ļoti jau nu gribas cerēt ka būs labs aizvietotājs G.Nevilam, katrā ziņā visi priekšnosacījumi tam ir radīti!

     [+] [-]

, 2009-04-27 19:24, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Rafaels ir labs, patiešām jau šobrīd labs, BET uzbrukumos!!! Aizsardzība tomēr vēl pieklibo. Tomēr tas ir tikai normāli tik jaunam spēlētājam, jo aizsardzībā ļoti svarīga ir pieredze, kas protams nāks ar laiku Ļoti jau nu gribas cerēt ka būs labs aizvietotājs G.Nevilam, katrā ziņā visi priekšnosacījumi tam ir radīti!
Jā runājot par Manchester labo aizsargu nedomājat ka O`Shea ir par sliktu lai spēlētu par labo aizsargu ? Mani neapmierina viņa spēle aizsardzība var kritizēt viņa prasmes.. Aizsargs sūdis Saspēlētājs labs. Un sitiens slikts protams arī uzbrukuma diezko nesekmīgs.. es nedomāju ka viņam ir īstā vieta manchesterā.. Ātrāk gaidu Wes Braunu kurs aizsardzība ir lielisks..
Un par Rafaelu diezgan labs labāk apmierina viņa spēle nekā O`Shea

     [+] [-]

, 2009-04-27 20:02, pirms 15 gadiem
Malacis!!! Prieks ka MU ir pagarinājuši ar viņu līgumu jo šim čalim piemīt milzīgs potenciāls!!! Jā bet Wesu viņam būs grūti izkonkurēt!!! varbūt kaut kur izīrēs uz vienu sezonu, lai uzkrāj pieredzi, tas manuprat butu vislabāk....kads chempionship klubs!!! uz QPR ar Gorkšu

     [+] [-]

, 2009-04-27 22:15, pirms 15 gadiem
aNnounced rakstīja: Jā runājot par Manchester labo aizsargu nedomājat ka O`Shea ir par sliktu lai spēlētu par labo aizsargu ? Mani neapmierina viņa spēle aizsardzība var kritizēt viņa prasmes.. Aizsargs sūdis Saspēlētājs labs. Un sitiens slikts protams arī uzbrukuma diezko nesekmīgs.. es nedomāju ka viņam ir īstā vieta manchesterā.. Ātrāk gaidu Wes Braunu kurs aizsardzība ir lielisks..
Un par Rafaelu diezgan labs labāk apmierina viņa spēle nekā O`Shea
O'Šī ir utility man - spēlētājs, ko iebāzt jebkurā aizsardzības pozīcijā, kad iztrūkst kāds no pamatsastāva. Un ar saviem pienākumiem viņš tiek galā samērā labi.
Da Silvu brāļiem milzīgs potenciāls, bet vienīgi bik žēl, ka tik ātri pārgājuši uz Eiropu, tā no viņiem iztaisīs Eiropas stila malējos aizsargus, bet iespējams, uzlabojot darbību aizsardzībā, viņiem zudīs brazīļu malējiem aizsargiem raksturīgā uzbrūkošā mentalitāte. Nesanāks no viņiem Maikons vai Dani Alvess, viņi būs citādāki (kaut gan ne sliktāki).
Brazīļiem malējie aizsargi ļoti aktīvi piedalās uzbrukumos, tāpēc jau viņiem arī ir uzbrukuma dotības. Atcerieties kaut vai Roberto Karlosu, Kafu.

     [+] [-]

, 2009-04-27 22:18, pirms 15 gadiem
buss kas nomainis Nevillu kad dosies prom no United