Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lužnijs: "Trenera karjera pagaidīs. Tagad man jācīnās par Ukrainu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lužnijs: "Trenera karjera pagaidīs. Tagad man jācīnās par Ukrainu"
Oļehs Lužnijs. Foto: skysports.com

Oļehs Lužnijs – pirmais Ukrainas futbolists, kurš izcīnījis Anglijas Premjerlīgas titulu – norādījis, ka šobrīd par atgriešanos Anglijā un trenera karjeras turpināšanu nedomā, jo prioritāte ir Ukrainas nosargāšana.

Oļehs Lužnijs savulaik pārstāvēja Londonas "Arsenal", izcīnot Premjerlīgas titulu un FA kausu. Viens no visu laiku labākajiem Ukrainas futbolistiem kopā ar Kijevas "Dynamo" ieguva astoņus titulus – sākumā Padomju Savienībā, bet pēc tam Ukrainā. 1999. gadā Arsēns Vengers atdeva aizsargu uz "Arsenal". Lužnijs ir uzspēlējis arī Latvijā – ambiciozajā viltus projektā "Venta".

Pirms diviem mēnešiem Lužnijs izteicās, ka vēlas atgriezties Anglijā, lai atsāktu trenera karjeru. Tomēr Krievijas iebrukums Ukrainā viņa plānus krasi izmainījis.

"Situācija ir briesmīga. Joprojām ir vēlme trenēt Anglijā, taču pirms tam man jācīnās par saviem cilvēkiem, par savu valsti, par demokrātiju. Ceram, ka tas drīz beigsies, jo tiek zaudētas nevainīgas dzīvības, tiek saplosītas ģimenes. Mūsu valstī iebrūk, to iznīcina – un kādēļ tas vispār notiek? Mums jāsadodas rokās un jāpieliek punkts šiem kriminālajiem notikumiem," teica Lužnijs.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-02-27 20:39, pirms 3 gadiem
Cieņa!!!Slava UKRAIŅU TAUTAI!!!