Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Leeds United'' pārceļ arī 20. kārtas spēli pret ''Aston Villa''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Leeds United'' pārceļ arī 20. kārtas spēli pret ''Aston Villa''
''Leeds United''. Foto: AP/Scanpix

LETA. Anglijas futbola Premjerlīgā pārcelta Līdsas "United" nākamā spēle ar Birmingemas "Aston Villa", svētdien pavēstīja līga. Tā būs otrā pēc kārtas, jo iepriekš tika pārcelta šodien paredzētā cīņa pret ''Liverpool''.

''Leeds United'' svētdienas spēle ar "Liverpool" jau tika pārcelta iepriekš, bet tagad Premjerlīga ziņo, ka plānotajā laikā nenotiks arī otrdien paredzētais mačs ar "Aston Villa".

Spēļu pārcelšana uz nenoteiktu laiku notikusi "Leeds United" rindās vairāku Covid-19 gadījumu dēļ. Iepriekš komanda ziņoja par pieciem jauniem saslimšanas gadījumiem, kas lika vienībai slēgt tās treniņu bāzi.

Kā ziņo Līdsas vienība, jaunu saslimšanas gadījumu vienībā neesot, tomēr pietrūkstot "pirmās komandas spēlētāju".

Covid-19 dēļ svētdien kopumā atceltas trīs spēles - "Liverpool" pret Līdsas "United", Vulverhemptonas "Wanderers" pret "Watford" un "Burnley" pret "Everton.

Izmantotie resursi:
LETA