Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" beidzot vienojas par ČL fināla neveiksminieka Kariusa izīrēšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" beidzot vienojas par ČL fināla neveiksminieka Kariusa izīrēšanu
Alisons Bekers un Loriss Kariuss
Foto: Sipa USA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdere "Liverpool" trīs mačos nav ielaidusi nevienus vārtus. Vakar savā laukumā izdevās ar 1:0 pieveikt "Brighton&Hove Albion", un pēc spēles klubs apstiprināja, ka vārtsargs Loriss Kariuss izīrēts turku "Besiktas". Par darījumu runas uzvirmoja jau pirms nedēļas, bet tagad tas kļuvis oficiāls.

25 gadus vecais Loriss Kariuss izīrēts Stambulas "Besiktas", un noslēgtā vienošanās paredz, ka vārtsargs divus gadus pavadīs īrē, bet pēc tam turku klubam viņš būs obligāti jānopērk, ja Kariuss aizvadīs pietiekamu maču skaitu.

Vācietis uz Angliju pārcēlās 2016. gadā, kad tika nopirkts no "Mainz". Liverpūles rindās viņš laukumā devās 49 mačos, pagājušajā sezonā cīņā ar Simonu Miņolē iegūstot pirmā vārtsarga lomu. Tomēr Kariusa pēdējais oficiālais mačs "Liverpool" kreklā atmiņā paliks sliktāku iemeslu dēļ – Čempionu līgas finālā ar 1:3 tika zaudēts Madrides "Real", un vārtsargs pielaida divas rupjas kļūdas. Vispirms viņš uzdāvināja vārtus Karimam Benzemā, bet spēles beigās netika galā ar Gareta Beila tālsitienu.

"Tas viņam nāks par labu, un zinu, ka viņš pārcelšanos gaida ar nepacietību," sestdien teica "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. "Tā ir pieredzējusi komanda, kurai ir visas iespējas uzvarēt līgā, un tagad viņiem ir ļoti labs vārtsargs." Pagājušajā sezonā "Besiktas" ierindojās ceturtajā vietā, par četriem punktiem atpaliekot no čempiones "Galatasaray". Līdz ar to tagad komanda cīnās par vietu Eiropas līgas grupu turnīrā.

Šovasar "Liverpool" par 72,5 miljoniem eiro nopirka Brazīlijas izlases pirmo numuru Alisonu Bekeru, kurš līdz šim pārstāvēja "Roma". Summa kļuva par pasaules rekordu, līdz Londonas "Chelsea" nopirka spāni Kepu. Vakar Liverpūle ar 1:0 pieveica "Brighton&Hove Albion", un komanda ar deviņiem punktiem ir Premjerlīgas līdere. Turklāt trīs spēlēs nav ielaisti nevieni vārti.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-26 10:00, pirms 6 gadiem
Tad visi savās vietās

  +1 [+] [-]

, 2018-08-26 10:29, pirms 6 gadiem
Vēl tikai no Miņolē jātiek vaļā.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-26 10:52, pirms 6 gadiem
Vēl jau Markovičš un Origi jāpārdot.

     [+] [-]

, 2018-08-26 12:23, pirms 6 gadiem
Laikam jau visu mūžu tikai ar šo 2018. ČL finālu pieminēs Kariusu? Vai tikai līdz nākamam ČL finālam ?

     [+] [-]

, 2018-08-26 18:18, pirms 6 gadiem
El Shaarawy rakstīja: Laikam jau visu mūžu tikai ar šo 2018. ČL finālu pieminēs Kariusu? Vai tikai līdz nākamam ČL finālam ?
Tāds ir vārtsarga liktenis.

     [+] [-]

, 2018-08-26 19:55, pirms 6 gadiem
El Shaarawy rakstīja: Laikam jau visu mūžu tikai ar šo 2018. ČL finālu pieminēs Kariusu? Vai tikai līdz nākamam ČL finālam ?
Visdrīzāk atkal kādam jānofeilo nākamajā ČL finālā, lai mēs varētu aizmirst par Kariusu