Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Žirū nespēlēs līdz novembrim, Maskerāno pagarina līgumu ar "Barcelona"

Rolands Eliņš

Žirū nespēlēs līdz novembrim, Maskerāno pagarina līgumu ar "Barcelona"
Olivjē Žirū
Foto:AFP/Scanpix

Francijas izlases uzbrucējs un "Arsenal" pārstāvis Olivjē Žirū sestdien spēles laikā guva kājas lūzumu, un šodien apstiprināts, ka viņam bez futbola nāksies iztikt divus ar pusi mēnešus.

Olivjē Žirū lauza kaulu pēdā sestdienas mačā pret "Everton" (2:2), un kļuvis skaidrs, ka viņa atgriešanās laukumā varētu būt gaidāma vien novembrī. Tās ir nelāgas ziņas "Arsenal" līdzjutējiem un komandas trenerim Arsenam Vengeram, kuru rīt sagaida Čempionu līgas pēdējās atlases kārtas mačs pret turku "Besiktas". Pirmajā spēlē tika fiksēts bezvārtu neizšķirts 0:0.

Žirū prombūtne nozīmē, ka Vengera rīcībā palikuši trīs uzbrucēji - Aleksis Sančess, kurš iepriekšējo spēli pabeidza priekšlaicīgi traumas dēļ, un jaunie Jaja Sanogo un Džoels Kempbels. Tiek gan paredzēts, ka rītdienas spēlei Sančess būs gatavs, taču ir šaubas par viņa fizisko formu. Tāpat rītdienas spēlē nevarēs piedalīties sarkano kartīti nopelnījušais Ārons Remzijs.

Britu mediji ziņo, ka Vengers gatavs pēdējās transfēru dienas izmantot, lai atrastu aizvietotāju Žirū, kurš jaunajā sezonā trīs spēlēs guvis divus vārtus, taču jau gandrīz pavisam droši skaidrs, ka izgāzušies "Arsenal" plāni piesaistīt Grieķijas izlases aizsargu Kostas Manolasu. "Olympiacos" futbolists jau ieradies Romā, kur iziet medicīniskās pārbaudes, un sagaidāms paziņojums par viņa pievienošanos "Roma" par apmēram 13 miljoniem eiro.

Kamēr Anglija un futbola pasaules gaida Mančestras "United" apstiprinājumu par Anhela di Marijas iegādi (tiek ziņots pat par britu rekordsummu 75 miljoniem eiro), tikmēr "Everton" ir tuvu līguma parakstīšanai ar kamerūnieti Samuelu Eto`o. Viņa līgums ar "Chelsea" iztecēja jūlijā, un kopš tā laika četrkārtējais Āfrikas gada futbolists ir brīvā aģenta statusā. "Everton" jau par 35 miljoniem eiro starpsezonā iegādājās "Chelsea" pārstāvi Romelu Lukaku.

Savukārt Spānijas grands "Barcelona" paziņojis par līguma pagarināšanu ar Argentīnas pussargu Havjeru Maskerāno. Līgums noslēgts uz četriem gadiem ar iespēju pagarināt to uz vēl vienu sezonu, un tā izpirkšanas maksa ir simts miljoni eiro. 30 gadus vecais argentīnietis kluba mājaslapā pavēstījis, ka ir ļoti priecīgs par atrašanos klubā un cer, ka viņam izdosies attaisnot tā uzticēšanos.

Pārmaiņas notikušas arī austrumu virzienā - Somijas izlases pussargs Romāns Jeremenko no Kazaņas "Rubin" pārcēlies uz Aleksandra Cauņas pārstāvēto Maskavas CSKA. Parakstīts līgums uz četrām sezonām, un šodien viņš jau aizvadījis pirmo treniņu kopā ar komandu.

Izmantotie resursi:
Arsenal striker Giroud facing 10 weeks out -...
BBC Sport - Samuel Eto'o: Everton set to...
Роман Ерёменко пополнил состав ПФК ЦСКА —...
Mascherano signs new deal | FC Barcelona

     [+] [-]

, 2014-08-26 15:59, pirms 10 gadiem
Di maria drīz parakstīs, bet vēl iespējama Vidala pievienošanās MU un čičarito pārēja uz Juvi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-26 17:10, pirms 10 gadiem
Gunneriem kā jau katru sezonu neiet un kāds no pamatsastāva notraumējas uz ilgāku laiku un vietā likt nav ko.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-26 17:40, pirms 10 gadiem
Guneriem jānoceļ DiMaria un būs viss bumbās

     [+] [-]

, 2014-08-26 17:56, pirms 10 gadiem
Cauņam jāmeklē cits klubs?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-26 18:46, pirms 10 gadiem
Šis jau vairākas sezonas uzvelk, kad vienreiz Arsenals iegādāsies cienijamu straikeru.

     [+] [-]

, 2014-08-27 00:58, pirms 10 gadiem
Vesais18 rakstīja: Šis jau vairākas sezonas uzvelk, kad vienreiz Arsenals iegādāsies cienijamu straikeru.
City - Dzeko, Aguero, Jovetic, Negredo
United - van Persie, Rooney, Hernandez, Welbeck
Chelsea - Costa, Drogba, Schurle

Arsenal - Giroud, Sanogo, Akpom

Izmiekls vienkārši, kas ar CF pozīciju notiek.