Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bijušais ''Liverpool'' treneris Benitess tuvu kļūšanai par ''Everton'' galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais ''Liverpool'' treneris Benitess tuvu kļūšanai par ''Everton'' galveno treneri
Rafaels Benitess. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Britu mediji ziņo, ka 61 gadus vecais treneris Rafaels Benitess ir tuvu, lai kļūtu par jauno Anglijas Premjerlīgas kluba Liverpūles ''Everton'' galveno treneri. Jau tuvākajās dienās spānis parakstīs līgumu. Ja Benitess kļūs par ''Everton'' galveno treneri, tad viņš būs vadījis abas Liverpūles Premjerlīgas komandas, jo no 2004. līdz 2010. gadam bija ''Liverpool'' speciālists.

61 gadus vecais spāņu futbola treneris Rafaels Benitess savas trenera karjeras laikā vadījis tādas komandas kā ''Valencia'', ''Liverpool'', Milānas ''Inter'', ''Chelsea'', ''Napoli'', Madrides ''Real'', ''Newcastle'' un Ķīnas ''Dalian Yifang''. Karjeras laikā Benitess ar sevis vadītajām komandām vienu reizi izcīnījis UEFA Čempionu līgas titulu, Anglijas ''FA'' kausu un Itālijas kausu, bet divas reizes kļuvis par Spānijas čempionu.

Šī gada vasarā no Liverpūles ''Everton'' galvenā trenera amata aizgāja Karlo Ančeloti, kurš nespēja atteikt no karaliskā Madrides ''Real'' piedāvājuma. ''Everton'' uzsāka jaunā trenera meklējumus un britu mediji ziņo, ka Benitess kļuvis par galveno favorīti. Pieredzējušais treneris parakstīs līgumu tuvākajās dienās, bet ''Everton'' plāno oficiāli pavēstīt par sadarbību nākamās nedēļas laikā.

Kā kandidāts tika uzlūkots arī bijušais Vulverhemptonas ''Wanderers'' treneris Nunu Išpiritu Santu, taču speciālists šobrīd kļuvis par vienu no galvenajiem kandidātiem uz kļūšanu par jauno ''Tottenham'' vadītāju. Benitess sešus gadus no 2004. līdz 2010. gadam bija otras pilsētas kluba ''Liverpool'' galvenais treneris, to aizvedot līdz vēsturiskam panākumam UEFA Čempionu līgā.

Nākamo sezonu ''Everton'' uzsāks ar spēli pret ''Southampton''. Iepriekšējā sezonā ''Everton'' labi iesāka čempionātu, taču vēlāk finišēja vien 10. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-06-27 02:59, pirms 3 gadiem
Liidziigi kaa tad, ja Gerrard riitaa aizietu uz Celtic - nu tachu vaajpraats.

Ja nu kaadam biljetiite Anfieldaa uz naakamgad speeli pret Evertonu (paturot praataa Pikforda debiilismu uz Van Dijk)... shitais jau velk nu ne gluzhi uz vieteejo tesinju kaa pret Man Utd, bet tomeer buus ljoti interesanti.