Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops tic Liverpūles potenciālam: "Šai komandai kājās vēl ir vairāki labi gadi"

Agris Suveizda

Klops tic Liverpūles potenciālam: "Šai komandai kājās vēl ir vairāki labi gadi"
Jirgens Klops.Foto PA/Scanpix

Pateicoties "Manchester City" klupienam pret Londonas "Chelsea" (1:2), Jirgena Klopa trenētā "Liverpool" pēc 30 gadu pārtraukuma beidzot atgriezās Anglijas futbola čempiones godā. Komanda šo spēli kopā vēroja golfa klubā netālu no vācu trenera mājām.

"Ko gan es varu pateikt? Tas ir neticams brīdis. Tas ir vairāk, nekā jebkad varēju sapņot. Nevaru būt vēl lepnāks par manu treneru komandu un visiem cilvēkiem klubā, kopš es tajā ierados," Klops sacīja intervijā Sky. "Jau kopš pirmās dienas šis ir bijis ļoti aizraujošs ceļojums, un tas vēl nav galā. Izskatās, ka puišiem kājās ir vēl vairāki labi gadi."

"Šis ir liels brīdis – man trūkst vārdu. Tas ir tik nozīmīgs brīdis, ka esmu pilnībā pārņemts ar emocijām. Nekad nevarēju iedomāties, ka sajūta būs šāda, man nebija ne jausmas…," emocionālā intervijā, nevaldot asaras, sacīja Klops, kurš šajā brīdī sarunu pārtrauca. "Piedodiet, džentlmeņi."

"Liverpool" kapteinis Džordans Hendersons pēc triumfa izcēla Klopa nozīmi: "Jau pēc Čempionu līgas fināla sacīju, ka bez trenera tas nebūtu iespējams, un tieši tāpat ir arī ar šo titulu. Nevēlos izrādīt necieņu citiem treneriem, taču jau kopš pirmās dienas viņš atvēra durvis un izmainīja pilnīgi visu. Visi viņam sekoja un ticēja viņam, un līdz šim tas ir bijis diezgan īpaši. Ceru, ka varēsim turpināt šādi un ka spēsim saglabāt izsalkumu."

"Klops ir līderis, un viņš ir arī lielisks cilvēks. Viņam ir izcilas attiecības ar spēlētājiem. Viņš var būt gan draugs, gan arī brīžiem būt ne tik laipns un būt pat nežēlīgs. Neatkarīgi ne no kā mēs viņam sekojam, mēs viņam ticam, un viņš mūs ir aizvedis līdz šim punktam. Ir lieliski būt daļai no šīs komandas," pussargs turpināja.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-26 09:44, pirms 4 gadiem
Vai Klops nākošajā spēlē kārtējo reizi sarūgtinās Pepu?

  +1 [+] [-]

, 2020-06-26 10:46, pirms 4 gadiem
Velns, es šito gaidīju 30 gadus! ...

     [+] [-]

, 2020-06-26 16:03, pirms 4 gadiem
Nju itkā Klains prom un vēl domā pārdot Šakirī un Lovrenu tākā kosmētiskais tāpat remonts LFC būs mevis taspats sastāvs.