Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančini: ''Nav brīnums, ka Anglijas izlasei ir problēmas''

Mančini: ''Nav brīnums, ka Anglijas izlasei ir problēmas''
Roberto Mančini
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' treneris Roberto Mančini atzinis, ka Anglijā spēļu grafiks ir pārāk blīvs. Anglijas futbola atbildīgajām institūcijām Mančini vēstīja, ka spēlētāji nav mašīnas un ka blīvais spēļu grafiks būtiski ietekmē Anglijas izlases sniegumu.

Mančestras komanda nonākusi situācijā, kad var nākties aizvadīt vienu spēli divās dienās. Mančini padotie 27. februārī savā laukumā uzņems ''Fulham'', 2. martā aizvadīs piektās kārtas spēli FA kausa ietvaros ar ''Aston Villa'', 5. martā Premjerlīgā uzņems ''Wigan Athletic''. Ja ar pieminēto ''Aston Villa'' tiks nospēlēts neizšķirts FA kausā, tad pārspēli nāksies aizvadīt 7. martā (tas nozīmē, divas dienas pēc cīņas ar ''Wigan Athletic''). Turpinot izklāstīt ''City'' kalendāru, 10. martā mančestrieši mēros 4500 kilometrus garu ceļu uz Kijevu, lai Eiropas līgas ietvaros 1/8 finālā tiktos ar vietējo ''Dynamo''. Sanāk, ka ''City'' marta sākumā 10 dienās var nākties aizvadīt piecas spēles, t.i. vienu spēli divās dienās.

Savs sakāmais par radušos situāciju bija pieminētajam itāļu speciālistam Mančini: ''Nekad neesmu vadījis komandu, kurai marta sākumā jāspēlē reizi divās dienās. Tā ir liela problēma ne tikai mums, bet arī citām Anglijas komandām. Kaut kas ir jāmaina, jo spēlētājiem slodze ir pārāk liela. Katrā Pasaules kausa izcīņā un Eiropas čempionātā Anglijas izlasei ir problēmas, jo spēlētāji pēc pavadītās sezonas Premjerlīgā ir pārāk noguruši. Ir vairāk jārespektē spēlētāji, viņi nav mašīnas.''

Lielās slodzes dēļ vairāki spēlētāju gūst savainojumus. Arī šī problēma ir ''City'' vienībā, kur seši pirmās komandas spēlētāji ir savainoti. Viņiem, iespējams, varētu pievienoties Vinsents Kompanī, kurš ceturtdien Eiropas līgas 1/16 fināla spēlē pret ''Aris'' savainoja gūžu. ''Šobrīd man ir grūti piespiest komandu demonstrēt labāko sniegumu, ja manā rīcībā ir 15 spēlētāji. Parasti man ir pieejami 18 vai 19 spēlētāji, un tad es varu komandu uzturēt svaigu. Tagad tas ir neiespējami, jo varu izmantot tikai trīs līdz četrus spēlētājus. Nezinu vai spēsim labi sevi parādīt šajās spēlēs. Mums ir jāizmanto brīvās dienas, lai atvilktu elpu, un 20. martā pret ''Chelsea'' jāparāda, uz ko esam spējīgi,'' izteicās Mančini, kurš līdz šim strādājis trijos Itālijas klubos – ''Fiorentina'', ''Lazio'' un ''Inter''.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...

Slēpts komentārs: Hunter

  +4 [+] [-]

, 2011-02-26 23:52, pirms 13 gadiem
Hunter rakstīja: "Mančestras komanda nonākusi situācijā, kad var nākties aizvadīt vienu spēli divās dienās...

kas ar to domāts? - vienu puslaiku vienā dienā, otro nākamajā?
nu ja palasīsi nedaudz tālāk par pirmo teikumu, tad atradīsi ar skaidrojumu...

  +2 [+] [-]

, 2011-02-27 00:00, pirms 13 gadiem
Nevar nepiekrist, bet tā ir visur profesionālajā sportā. Spēlētājiem jāiztur milzu slodzes...

  -1 [+] [-]

, 2011-02-27 00:02, pirms 13 gadiem
Nu vispār jau tas tiešām nav īsti normāli! Bet no otras puses, nav arī normāli maksāt tādas ārprātīgas algas spēlētājiem. Protams tādā grafikā spēlējot zūd pašas spēles un spēlētāju efektivivitāte. No vienas galējības otrā!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 00:05, pirms 13 gadiem
un tante bez ritenjiem nav tramvajs, Mr obvious
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-27 09:59, pirms 13 gadiem
Roberto, Tev komandā ir 25 spēlētāji - ja gribi paspēt visur, tad arī spēlē ar visiem, nevis 15.

Bet par Anglijas problēmu - jāievieš ziemas pārtraukums, jāatsakās no FA kausa pārspēlēm un EPL tikai 18 komandas.

     [+] [-]

, 2011-02-27 10:30, pirms 13 gadiem
ņemat vairak arzemniekus un angljiem problemu vispar nebuus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-02-27 12:24, pirms 13 gadiem
Nu nevajag traneeties no riita un vakaraa, tad varees atpusties!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 12:41, pirms 13 gadiem
bljin, par taadu pikji veel raud kko
un kaa atmazku iesaista izlasi...

citi straadaa katru dienu pa 200ls meenesii

     [+] [-]

, 2011-02-27 13:35, pirms 13 gadiem
Pirmkārt jau nevajag domāt, ka ar Astonvillu nospēlēs neizšķirti un būs pārspēle

     [+] [-]

, 2011-02-27 13:47, pirms 13 gadiem
JTerry rakstīja: bljin, par taadu pikji veel raud kko
un kaa atmazku iesaista izlasi...

citi straadaa katru dienu pa 200ls meenesii
Ar izlasi tur neviens neattaisnojas.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 14:00, pirms 13 gadiem
Tā neapšaubāmi ir liela problēma, jo spēļu ir krietni par daudz, tomēr Anglija nav vienīgā vieta uz pasaules, kur ir ļoti piesātināts kalendārs. No top 5 čempionātiem vismazāk spēļu, protams, sanāk Vācijā. Ja klubs visos vietējos turnīros tiek maksimāli tālu, tad kopā sanāk 41 spēle. Itālijā tās ir 44. Šīs divas no Anglijas atpaliek krietni, toties Spānijā un Francijā arī ir visai daudz spēļu - attiecīgi 48 un 49. Anglijai sanāk 51, tiesa, vēl iespējamas arī pārspēles FA kausā. Tas ir, neskaitot Eirokausus.

Varu iedomāties, kā justos Spānijas izlases treneris, ja Barselona, kas ir Spānijas izlases kodols, līdz finālam tiktu pilnīgi visos turnīros - 38 spēles La Ligā + Copa del Rey, Spānijas Superkauss, UEFA Superkauss, Čempionu līga un FIFA klubu Pasaules kauss...

     [+] [-]

, 2011-02-28 00:28, pirms 13 gadiem
Kā pēc Pasaules kausa teica viena angļu futbola līdzjutēja, kad anglim nav blakus tehnisks ārzemnieks, kas savāc aiz viņa, izlasei vairs nav variantu, jo angļi neko nespēj parādīt. Jo vairāk leģionāru spēlēs vadošo EPL klubu pamatsastāvā, jo vājāks būs Anglijas izlases sniegums.

p.s.- Rūnijam gan nav problēmu. "Kapā", iet pie ielasmeitām...un vēl paspēj Man Utd uzspēlēt