Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tuhels mēnesi pēc atlaišanas no PSG kļuvis par Lamparda aizstājēju "Chelsea"

Agris Suveizda

Tuhels mēnesi pēc atlaišanas no PSG kļuvis par Lamparda aizstājēju "Chelsea"
Tomass Tuhels. Foto: imago images /PanoramiC/Scanpix

Kā jau tika gaidīts, Anglijas futbola klubs Londonas "Chelsea" par komandas jauno galveno treneri iecēlis vācu speciālistu Tomasu Tuhelu. Parakstīts pusotra gada līgums ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu.

"Visi ārkārtīgi cienām Frenka Lamparda darbu un atstāto mantojumu, taču tajā pašā laikā nevaru sagaidīt, kad varēšu satikt savu jauno komandu un sacensties aizraujošākajā futbola līgā. Esmu pateicīgs, ka varu būt daļa no "Chelsea" ģimenes," teica Tuhels. "Sezonas vidū nekad nav viegli mainīt treneri, bet esam priecīgi, ka esam vienojušies ar vienu no labākajiem treneriem Eiropā, piebilda kluba direktore Marina Granovska.

Tuhels pirms mēneša un divām dienām negaidīti tika sezonas vidū atbrīvots no PSG galvenā trenera amata un aizvietots ar kādreizējo PSG kapteini Maurisio Početino. Vācieša vadībā PSG izcīnīja divus no diviem čempiona tituliem, divus superkausus un pa kausam un Līgas kausam, kā arī pirmoreiz sasniedza Čempionu līgas finālu. Pirms tam Tuhels strādājis arī Vācijas klubos Dortmundes "Borussia", izcīnot Vācijas kausu, "Mainz" un "Augsburg" otrajā komandā.

Londonas "Chelsea" ar 29 punktiem 19 spēlēs Premjerlīgā ieņem tikai devīto vietu un nākamo spēli aizvadīs rītvakar, uzņemot Vulverhemptonas "Wanderers". UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmā spēle pret Madrides "Atletico" gaidāma pēc mēneša.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/2...

     [+] [-]

, 2021-01-26 22:18, pirms 3 gadiem
Lai Tuhelam veicas, un lai spētu sadzīvot ar Abramoviča kaprīzēm. Nezinu gan, kāds no viņa stratēģis, bet gan jau par Lempardu labāks, jo Tuhelam vismaz ir pieredze pastrādāt ar mazākām vai lielākām zvaigznēm.