Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs uzskata, ka "Manchester United" pēc Klopa izteikumiem vairs netiek piešķirtas pendeles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sulšērs uzskata, ka "Manchester United" pēc Klopa izteikumiem vairs netiek piešķirtas pendeles
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs uzskata, ka pēc konkurentes "Liverpool" vadītāja Jirgena Klopa izteiktās kritikas tiesneši vairs nepiešķir godīgi nopelnītas pendeles par labu "United".

Janvārī Jirgens Klops izteicās, ka viņa piecos gados pie "Liverpool" stūres komandai piešķirtas mazāk pendeles nekā "Manchester United" piešķirtas pēdējos divos gados. Tagad Ūle Gunnars Sulšērs konstatējis, ka Klopa izteikumi nav palikuši bez sekām.

"Pagājušajā sezonā bija viens konkrēts treneris, kurš ļoti satraucās par mūsu nopelnītajām pendelēm. Pēc viņa izteikumiem situācija ir mainījusies un mums tagad ir grūtāk saņemt labvēlīgus lēmumus no tiesnešiem," pauda Sulšērs.

Iepriekšējā Premjerlīgas mačā "United" ar 2:1 pieveica "West Ham". Pēc Sulšēra domām, viņa komandai nav piešķirtas divas pārliecinošas pendeles. Norvēģis atzina, ka pendele nav piešķirta arī Līgas kausa spēlē pret "West Ham", kurā tika zaudēts ar 0:1.

"Kopš viņa izteikumiem redzu milzīgu atšķirību tiesnešu lēmumos. Tomēr tie jāatstāj tiesnešu ziņā un jācer, ka tuvākajā laikā viņi sāks pieņemt pareizos lēmumus," teica Sulšērs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-25 17:56, pirms 3 gadiem
..to tak šis jau pērn teica. vai tad jau atkārtojas par to pašu tēmu?

     [+] [-]

, 2021-09-25 17:56, pirms 3 gadiem
Eh, kā šī vācu sazvērestība beidzot tikusi atmaskota. Un tas neizbrīna, zinot, ka karaliskajai ģimenei ir vācu saknes

     [+] [-]

, 2021-09-25 17:57, pirms 3 gadiem
..un nav jau tā, ka jācer uz tiesnešu labvēlību. pašiem ir jākapā.