Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Bolton" papildina sastāvu ar diviem Premjerlīgas aizsargiem

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Bolton" papildina sastāvu ar diviem Premjerlīgas aizsargiem
Samuels Rikets (priekšplānā) darbībā
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs "Bolton Wanderers" papildinājis sastāvu ar diviem aizsargiem - Premjerlīgas garāko aizsargu Zetu Naitu no "Aston Villa" un Samuelu Riketu no "Hull City".

29 gadus vecais un augumā raženais (1,98 m) Zets Naits, kurš ir šobrīd garākais aizsargs Anglijas Premjerlīgā un aizvadījis divas spēles Anglijas izlasē, 2007. gada vasarā par 3,5 miljoniem sterliņu mārciņām no Londonas "Fulham" pievienojās "Aston Villa", taču tā arī nespēja iegūt stabilu vietu komandas pamatsastāvā. Centra aizsargs ar Boltonas klubu parakstījis trīs gadu līgumu, un, kā tiek prognozēts, darījuma summa sastāda četrus miljonus sterliņu mārciņu.

Savukārt 27 gadus vecais Velsas futbolists Samuels Rikets, kurš var spēlēt gan kreisajā, gan labajā aizsardzības malā, aizvadītajā sezonā "Hull City" pamatsastāvā izgāja 27 Premjerlīgas spēlēs, palīdzot klubam savā pirmajā Anglijas spēcīgākā čempionāta sezonā saglabāt vietu augstākajā sabiedrībā. Aizsargs, kurš "Bolton" izmaksās divu miljonus sterliņu mārciņu, ar klubu parakstījis trīs gadu līgumu. Riketa kontā 34 spēles Velsas izlasē.

Naits un Rikets ir "Bolton" kluba attiecīgi trešais un ceturtais pirkums šīs vasaras transfēru logā. Iepriekš klubs sastāvu papildinājis ar brīvo aģentu Sīnu Deivisu, kuram beidzās līgums ar "Portsmouth", un Polu Robinsonu no "West Bromwich Albion".

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā "Bolton Wanderers" Anglijas Premjerlīgā ierindojās 13. pozīcijā un Eirokausos nepiedalīsies.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-07-25 20:49, pirms 15 gadiem
Samuels Rikets bildē izskatās ļoti labi.