Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Birmingham" par Džonsonu samaksā rekordlielu summu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Birmingham" par Džonsonu samaksā rekordlielu summu
Rodžers Džonsons
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas jaunpienācēja "Birmingham" turpina aktīvi darboties transfēru tirgū. Par komandas pēdējo pirkumu kļuvis aizsargs Rodžers Džonsons. Par viņu klubs samaksājis piecus miljonus sterliņu mārciņu, kas ir jauns kluba rekords.

Birmingemas klubs iepriekšējā sezonā ļoti veiksmīgi nospēlēja Čempionātā, nodrošinot sev vietu Premjerlīgā. Skaidrs, ka, lai noturētos šajā sabiedrībā, komandai būs nepieciešami papildspēki. Vasarā klubs ļoti aktīvi darbojies, iegādājoties vairākus futbolistus.

Pie sasniegtā viņi nav vēlējušies apstāties, tādēļ tagad iegādāts aizsargs Rodžers Džonsons, kurš līdz šim spēlēja "Cardiff". Par 26 gadus veco futbolistu Birmingemas klubs samaksājis piecus miljonus sterliņu mārciņu. Šī summa ir jauns kluba rekords, jo līdz šim ne par vienu aizsargu komanda nebija tik daudz maksājusi.

Džonsons aizvadīja ļoti veiksmīgu iepriekšējo sezonu, tiekot Čempionāta simboliskajā izlasē. Pats spēlētājs bija sajūsmā par parakstīto trīs gadu līgumu:

"Esmu ļoti laimīgs būt šeit. "Birmingham" ir liels klubs, tādēļ es gaidu to brīdi, kad varēšu apģērbt kluba kreklu. Premjerlīga ir katra jaunā futbolista sapnis, tādēļ esmu laimīgs, ka man ir dota iespēja šeit spēlēt."

Izmantotie resursi:
skysports.com

 +17 [+] [-]

, 2009-06-25 22:28, pirms 15 gadiem
salīdzinot ar Real Rekordmaza , bet atbilst klubam un tā spējām

 +11 [+] [-]

, 2009-06-25 22:32, pirms 15 gadiem
KB rakstīja: salīdzinot ar Real Rekordmaza , bet atbilst klubam un tā spējām
nu sitam klubam ir daudz mazaaka naudas apgroziiba...

  +3 [+] [-]

, 2009-06-25 22:51, pirms 15 gadiem
Klubam jā, bet cerams ka ne spējām un šis klubs spēs nostiprināties EPL

  +2 [+] [-]

, 2009-06-25 22:59, pirms 15 gadiem
nu virsraksts jāmaina, ka kluba rekordsumma, lai nev kautkādi pārpratumi, a ko, es jau nodomāju ka pārsita C.R. magic 7

     [+] [-]

, 2009-06-26 11:04, pirms 15 gadiem
"Birmingham" patiešām stipri pastiprinās! Šis gadījumā nav jau sestais spēlētājs, ko šie nopirkuši? Ceru, ka šie papildinājumi dos arī reālu labumu, jo tie simpatizē. Klubs nopērk spēlētājus, kas ir bijuši labi Čempionātā pagājušajā sezonā vai arī īrē spēlētājus, kuri nav nepieciešami citiem EPL klubiem. Šī politika ir daudz simpātiskāka nekā RM politika.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-26 11:46, pirms 15 gadiem
Mjā. Perezs 5 ļamus brokastīs noēd