Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fernandišs tuvu jaunam līgumam ar "United" un divreiz lielākai algai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fernandišs tuvu jaunam līgumam ar "United" un divreiz lielākai algai
Brunu Fernandišs. Foto: imago images/Sportimage/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas sestās vietas īpašniece "Manchester United" plāno atalgot portugāli Brunu Fernandišu ar jaunu piecu gadu līgumu, dubultojot viņa atalgojumu līdz 240 tūkstošiem mārciņu.

Brunu Fernandišs pārcēlās uz "Manchester United" 2020. gada janvārī, noslēdzot līgumu uz pieciem ar pusi gadiem ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu sezonu. Viņš kļuvis par komandas vienu no līderiem, un tuvākajā laikā Portugāles izlases futbolists tiks pie līguma pagarinājuma. Svarīgākais ir nevis termiņš (pieci gadi), bet gan atalgojuma kāpums.

Tiek vēstīts, ka Fernandišs jaunā līguma ietvaros pelnīs 240 tūkstošus mārciņu (287,8 tūkstoši eiro), kas būs divreiz lielāka alga nekā pašlaik. Gadu mijā sarunas tika apturētas, bet nesen atsākās ar jaunu sparu.

Pagājušajā sezonā Fernandišs Premjerlīgā 37 spēlēs guva 18 vārtus un ar atrāvienu bija "United" rezultatīvākais futbolists, bet šajā sezonā viņš 27 mačos izcēlies deviņas reizes.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...