Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Futbola apskatnieks Nevils: "Kāpēc "Manchester United" neiegādājas Keinu?"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Futbola apskatnieks Nevils: "Kāpēc "Manchester United" neiegādājas Keinu?"
Gerijs Nevils. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images/Scanpix

"Sky Sports" futbola apskatnieks Gerijs Nevils, kurš agrāk bija "Manchester United" spēlētājs, salīdzinājis "Liverpool" un "United" kluba attīstību pa gadiem. Viņš uzsver, ka Mančestras klubam nepieciešams piesaistīt tāda kalibra spēlētāju, kāds ir Harijs Keins. Nevils netic, ka Džeidons Sančo un Rafaēls Varāns spēs pacelt komandu tajā līmenī, kurā "Liverpool" pacēla Virdžils van Deiks un Alisons Bekers.

Gerijs Nevils, kurš ir "Sky Sports" futbola apskatnieks, salīdzina "Liverpool" izaugsmi no 2015. līdz 2019. gadam un "Manchester United" izaugsmi no 2018. līdz 2021. gadam, kā arī sarkano velnu iespējas ceturtajā salīdzinājuma sezonā – "Liverpool" 2018./19. gada sezonā ieguva 97 punktus, tomēr nespēja izcīnīt Premjerlīgas titulu.

"Pēc van Deika un Alisona Bekera pievienošanās "Liverpool" uzņēma apgriezienus un 2018./19. gada sezonā izcīnīja 97 punktus – tā bija viena no visu laiku labākajām sezonām," teica Gerijs Nevils. "Zinu, ka tolaik viņus apsteidza "Manchester City", kas ieguva 99 punktus, bet tas bija fenomenāls sasniegums."

"Ja salīdzinām trešās sezonas, kas "United" gadījumā bija iepriekšējā, bet "Liverpool" 2017./18. gada sezona, "United" iekrāja 74 punktus, bet "Liverpool" 75 punktus," Nevils turpināja analizēt. "Vai Ūle Gunnars Sulšērs spēs šosezon iegūt papildus 20 punktus? Manuprāt, Sančo un Varāna iegādes nespēs dot to pašu rezultātu, kādu "Liverpool" deva van Deiks un Bekers. "Chelsea" ieguva [Romelu] Lukaku, van Deiks atgriezies pēc traumas, bet "Manchester City" iegādājusies [Džeku] Grīlišu un vēlas tikt arī pie [Harija] Keina – ja "City" izdosies viņu iegādāties, "United" būs pamatīgas problēmas."

""Manchester United" vienmēr centusies iegūt labākos spēlētājus, nesaprotu, kāpēc viņi to nedara arī šobrīd," turpināja Nevils. "Marsiāls, Džeimss un Lingards – ļoti laba iespēja iegūt papildus līdzekļus, pārdodot šos spēlētājus. Kāpēc "United" necenšas iegādāties Keinu? Domāju, ka viņa piesaiste palīdzētu "United" tikt pie 90 vai 95 punktiem sezonas noslēgumā. Sulšēram tāpat nāksies domāt par centra uzbrucēju, tāpēc nesaprotu, kāpēc šādu iespēju neizmantot jau tagad, iegādājoties Keinu."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2021-08-24 13:48, pirms 3 gadiem
Gan jau cer nakamsezon Hollanu dabūt... bet tāpat uz to cer vēl kādi desmit klubi

     [+] [-]

, 2021-08-24 14:13, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Gan jau cer nakamsezon Hollanu dabūt... bet tāpat uz to cer vēl kādi desmit klubi
Pieļauju, ka reāli viņu atļauties var kādi 3-4

     [+] [-]

, 2021-08-24 14:16, pirms 3 gadiem
"Marsiāls, Džeimss un Lingards – ļoti laba iespēja iegūt papildus līdzekļus, pārdodot šos spēlētājus."

Kādam viņus arī jāgrib pirkt, plus MU viņi saņem konkrētu algu, ko visdrīzāk arī pēc pārejas negribēs samazināt. Nekas viņiem netraucē kaut vai vienkārši atstrādāt līguma termiņu turpat MU, ja pretendenta algas piedāvājums neapmierina.

     [+] [-]

, 2021-08-24 14:27, pirms 3 gadiem
march_2k rakstīja: Pieļauju, ka reāli viņu atļauties var kādi 3-4
Ļoti daudz klubi var atļauties 75 mil release clause.Jautājums vai viņš grib MU

     [+] [-]

, 2021-08-24 14:39, pirms 3 gadiem
Hollands grib Madrides Real, tur viņš arī nākamgad būs

     [+] [-]

, 2021-08-24 14:47, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ļoti daudz klubi var atļauties 75 mil release clause.Jautājums vai viņš grib MU
Tieši tā. No nakamas sezonas viņu pa leto vares dabūt. Es gan pieļauju, ka Raiola izmantos šo situāciju un iestradās trasnfērā kautkādu rekordlielu signing bonus vai kautko tadu... no serijas kadi 30 mio pa virsu ko savāks aģents un Hollans pats. Bet 100 mio taoat ir pa leto priekš Holana.

     [+] [-]

, 2021-08-24 15:00, pirms 3 gadiem
rodgerz rakstīja: Hollands grib Madrides Real, tur viņš arī nākamgad būs
Baumu līmenī šito minēja,ka ar vāciešiem un pašu norvēģi viss ir atrunāts.
Kā ir patiesībā mēs redzēsim

     [+] [-]

, 2021-08-24 15:01, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Tieši tā. No nakamas sezonas viņu pa leto vares dabūt. Es gan pieļauju, ka Raiola izmantos šo situāciju un iestradās trasnfērā kautkādu rekordlielu signing bonus vai kautko tadu... no serijas kadi 30 mio pa virsu ko savāks aģents un Hollans pats. Bet 100 mio taoat ir pa leto priekš Holana.
Sencis norvēģim ar esot diezgan prasīgs.Nezinu ko viņš viņam dara,bet vienmēr pieminot kaut kādu viņa transfēru viņš ar tiek piesaukts.

     [+] [-]

, 2021-08-24 15:03, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ļoti daudz klubi var atļauties 75 mil release clause.Jautājums vai viņš grib MU
Daudzi klubi var atļauties, bet tad vēl nāk alga un citas prasības, ko tikai daži varēs atļauties vai vispār vēlēsies piekrist.

Piemēram, viens no iemesliem, kādēļ Chelsea beigās nenopirka viņu šovasar (viņš bija pats galvenais mērķis, Lukaku bija otrais) - Hālanda aģents un sencis vēlējās iekļaut noteiktu release clause pēc 3-4 gadiem (kā pašlaik Dortmundē), kuras apjoms nespētu nodrošināt Chelsea peļņu uz viņu pēc tā, ko viņi samaksātu Dortmundei šovasar un visu iesaistīto pušu komisijām gan šajā vasarā, gan tad, kad release clause stātos spēkā.

Ja vēl ņem vērā, ka release clause neļaus tev noteikt, uz kuru komandu viņš dosies, tikpat labi pie galvenajiem konkurentiem, tad tas var būt diezgan neizdevīgi. Turklāt pēc tiem skaitļiem, kas ir bijuši pieminēti, tad release clause diez vai būtu daudz lielāka par Neimāra 222M (vai vispār būtu lielāka??), un, ja Hālands šo 3-4 gadu laikā sistu ap 35-40 vārtiem sezonā, šajā tirgū tā nebūtu atbilstoša summa.

     [+] [-]

, 2021-08-24 17:29, pirms 3 gadiem
Garijs troļļa ādā

     [+] [-]

, 2021-08-24 17:32, pirms 3 gadiem
Māršalu un Lingārdu gan vajadzētu notirgot, jā.

     [+] [-]

, 2021-08-25 01:35, pirms 3 gadiem
Ta priekš kam, talantīgs, bet pārāk glamūrīgs, MU tādu jau pietiek