Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Silvinjo uz ''City'', Pandevs un Odo uz ''West Ham''?

Silvinjo uz ''City'', Pandevs un Odo uz ''West Ham''?
Gorans Pandevs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester City'' turpina aktīvi darboties transfēru tirgū. Kļuvis zināms, ka bijušais ''Barcelona'' aizsargs Silvinjo, iespējams, varētu papildināt Mančestras kluba rindas. Savukārt itāļu laikraksts vēsta, ka ''West Ham'' vienojušies ar Romas ''Lazio'' par Gorana Pandeva pārcelšanos uz Angliju.

35 gadus vecajam Silvinjopagājušās sezonas beigās beidzās līgums ar spāņu klubu ''Barcelona'', kurā viņš spēlēja iepriekšējos piecus gadus. Pašreiz Silvinjo ir brīvais aģents. Parādījušās ziņas, ka ''Manchester City'' treneris Marks Hjūzs labprāt savas komandas rindas papildinātu ar pieredzējušo kreiso malējo aizsargu, tādējādi izveidojot konkurenci Veinam Bridžam. Cik zināms, futbolists savulaik jau spēlējis Anglijā, kad divas sezonas (1999.-2001.g.) pavadīja Londonas klubā ''Arsenal'', vēlāk pārceļoties uz ''Celta Vigo'', bet pēc tam jau uz ''Barcelona''.

Spēlētāja aģents Hanss Lambercs apstiprinājis, ka ''City'' vadība jau ir sazinājusies ar viņu, bet pats spēlētājs pašreiz apdomā radušos situāciju. ''''City'' jau labu laiku atpakaļ vēlējās Silvinjo un tagad viņi vēlreiz sazinājušies ar mums,'' ''skysports.com'' paziņoja Lambercs. ''Silvinjo pašreiz ir brīvais aģents un viņam nav jāsteidzas pēc iespējas ātrāk pievienoties kādai komandai, jo viņš var to izdarīt arī pēc transfēru perioda beigām. ''Manchester City'' ir interesanta komanda ar labu komandas galveno treneri Marku Hjūzu priekšgalā. Pagaidām mēs gaidām, ko īsti izdomās ''City'' bosi un arī pats Silvinjo,'' atklāja Silvinjo aģents.
Arī pats futbolists jūlija beigās paziņoja, ka pagaidām nevēlas steigties, jo cer vēl uzspēlēt Eiropā. Silvinjo apsolījis, ka, ja viņam neizdosies līdz vasaras beigām atrast jaunu klubu Eiropā, tad viņš noteikti atgriezīsies dzimtenē un pievienosies ''Corinthians'', kur viņš savulaik 1994. gadā uzsāka profesionālo karjeru, pavadot piecus gadus komandas rindās.

Tikmēr itāļu mājaslapa calciomercato.co vēsta, ka Premjerlīgas klubs ''West Ham'' ar komandas galveno treneri Džanfranko Dzolu priekšgalā ir vienojies ar itāļu klubu ''Lazio'' par pārejas summu Maķedonijas izlases uzbrucēja Gorana Pandeva (26) iegādei. Pandevs pārstāv Romas klubu kopš 2004. gada un, lai arī jūnijā ''Lazio'' kluba prezidents Klaudio Lotito paziņoja, ka apsolījies darīt visu, lai spēlētājs paliktu komandā arī nākošajā sezonā, pagaidām īsti nav skaidrs, vai tā patiešām notiks.

Tiek lēsts, ka par Pandeva iegādi ''West Ham'' nāktos šķirties no pieciem miljoniem eiro un, ja gadījumā klubs tuvāko divu gadu laikā nolems viņu pārdot, tad puse no transfēru summas pienāktos ''Lazio''.
Nopietnu interesi par maķedonieti visas vasaras garumā izrādījušas tādas komandas kā ''Juventus'', ''Palermo'', ''Tottenham Hotspur'', ''Atletico Madrid'', ''Bayern Munich'' un ''Zenit''.
Jāpiemin, ka vakardienas Itālijas čempionāta ''Serie A'' aunās sezonas pirmajā spēlē pret ''Atalanta'', kurā Romas klubs savā laukumā svinēja uzvaru ar 1:0, Pandevs nebija iekļauts pat pieteikumā.

Tāpat klīst runas, ka ''West Ham'' varētu veikt savdabīgu darījumu ar itāļu ''AC Milan'', kas paredzētu, ka angļu kluba franču aizsargs Žuljens Fobērs (26) varētu doties uz Milānu, bet pretī Dzola saņemtu itāļu aizsargu Masimo Odo (33), kurš pagājušajā sezonā uz īres tiesībām spēlēja Vācijas Bundeslīgas klubā ''Bayern Munich''.
''West Ham'' izrāda nopietnu interesi arī par itāļu kluba ''Livorno'' itāļu uzbrucēju Alesandro Diamanti (26), kuram līgums ar klubu ir spēkā līdz 2013. gadam, taču tiek lēsts, ka summa, ko piedāvā ''West Ham'', pagaidām neapmierina ''Livorno'' kluba vadību.

Tikmēr cits ''Lazio'' spēlētājs – 21 gadus vecais itāļu aizsargs Lorenco de Silvestri pašreiz ''Fiorentina'' nometnē veic medicīnisko apskati un, ja viss būs kārtībā, jaunais futbolists nokārtos visas nepieciešamās formalitātes un pievienosies jaunajai komandai jau tuvākajā laikā.
Jāpiemin, ka ''Lazio'' komandas spēlētāji Pandevs, De Silvestri un 26 gadus vecais argentīniešu pussargs Kristians Ledesma atteikušies pagarināt līgumus ar klubu un paziņoja, ka vēlas, lai viņus pārdod.

Kā jau vakar ziņojām, ''AS Roma'' uz īres tiesībām iegādājās Milānas ''Inter'' argentīniešu aizsargu Nikolasu Burdiso, taču kļuvis zināms, ka, iespējams, drīzumā komandai pievienosies vēl viens aizsargs – 29 gadus vecais ''Udinese'' spēlētājs Mauricio Domici. Runā, ka darījums paredzētu, ka Romas klubs paturēs 50% iespēju spēlētāju iegādāties sezonas beigās.

Vai šie darījumi patiešām notiks – rādīs laiks, bet jāatzīmē, ka ilgi gaidīt nevajadzēs, jo līdz transfēru perioda beigām atlikusi tikai viena nedēļa.

Izmantotie resursi:
football-italia.net
sport.co.uk
skysports.com
calciomercato.com

 +10 [+] [-]

, 2009-08-24 17:14, pirms 15 gadiem
Pandevu tikai par 5M? manuprāt,viņš ir divreiz vērtīgāks
Slēpts komentārs: Barca7

  +4 [+] [-]

, 2009-08-24 17:19, pirms 15 gadiem
kaut kaads sviests..par Goranu tik maz ..domaaju lai nu kaa..ar saviem 35 gadiem..silvinjuu noteitki paliidzees city taadi pieredzejusi speletaaji noder.... 100% par west hamu taas ir bleenas...vinji arii toni gribeja..visu ko..bet izskatas ka taas visas ir baumas

 +10 [+] [-]

, 2009-08-24 17:21, pirms 15 gadiem
Pandevam esot kaut kāds konflikts ar kluba vadību, esot izslēgts no sastāva un neesot pieteikts Eirokausiem. Arī atklāšanas spēlē pret Atalanta nebija pat rezervē. Bet 5 M par viņu tiešām būtu par maz.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-24 17:21, pirms 15 gadiem
Leskots, Turē, Silvinju, nesūdīgi es teikšu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-08-24 18:04, pirms 15 gadiem
kas tad noticis ar City? viņš taču nav uzbrucējs vai vismaz uzbrūkošais pussargs

     [+] [-]

, 2009-08-24 18:22, pirms 15 gadiem
masterboy rakstīja: tevez, adebayors, santa cruz, leskots, barry, toure... - vasarā City atzistami pastrādājuši ...ja vēl silvinjo pievienosies tad būs aizsardzība ļoti labā limenī tapat kā uzbrukums un viengi centrā prasās kādu portugāli piemērs varētu būt miguel veloso...man patīk viņa spēle!!
Itkā būšot Rikelme kā playmakers!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-24 18:44, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Itkā būšot Rikelme kā playmakers!
hz..nedomaju, ka Riquelme atgriezisies Eiropaa..
manuprat, centrs itkaa normals. Barry (3. labakais Anglijas pussargs aiz Gerrard un Lampard) un Ireland kaa playmaker..
tad vel pilns ar DM - Zabaleta, de Jong un Kompany

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 21:28, pirms 15 gadiem
Kaut kā liekas, ka Silvinju tomēr pāries uz MC - galu galā brīvais aģents, kurš vēlas vēl spēlēt Eiropā. Domāju, ka West Ham dabūs savus itāļus, bet ne Pandevu. Un vai tiešām Lazio apmierina summa, kādu par Pandevu piedāvā West Ham? Neticu viss! Pieci miljoni ir par maz, daudz par maz. 10 kā minimums par komandas līderi. Lai gan no otras puses, ņemot vērā to, ka Pandevu neieķļāva sastāvā pret Atlanta, varbūt viņš arī varētu doties prom.

Milāna noteikti būtu ieinteresēta tajā darījumā ar Fobēru un Oddo!

     [+] [-]

, 2009-08-24 23:24, pirms 15 gadiem
Zola vāc ideālu komandu, kas pamatīgi priecē. žēl, ka Lazio zaudēs savu vienu no līderiem, tomēr, man pēdējā laikā vairāk un vairāk patīk West Ham, un tas, ka tur iespējams spēlēs vēl Oddo... ideāli. malacis Zola.