Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Birmingham" un "Ipswich" interesējas par Forčunu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Birmingham" un "Ipswich" interesējas par Forčunu
Kvintons Forčuns
Foto: Professional Sport

Dienvidāfrikā dzimušais Kvintons Forčuns varētu savu karjeru turpināt Anglijā. Interesi par spēlētāja pakalpojumiem izrādījuši uzreiz divi klubi - "Birmingham" un "Ipswich".

Kvintons Forčuns, kurš savulaik ilgu laiku spēlējis pat "Manchester United", iepriekšējo sezonu noslēdza Beļģijas klubā "Tubize". Interesi par spēlētāja pakalpojumiem izrādījuši divi Anglijas klubi, kuri vēlētos spēlētāju redzēt savas komandas rindās - "Birmingham" un "Ipswich".

32 gadus vecais futbolists, kurš šobrīd ir brīvais aģents, uzaicināts pievienoties iepriekš minēto komandu treniņnometnēm, kur viņam būs iespēja pierādīt savu lietderību. Pats spēlētājs izteicies, ka labprāt atgrieztos Anglijā. Ļoti iespējams, ka cīņā par Kvintona pakalpojumiem iesaistīsies arī "Hull" komanda.

Forčunam karjera nav izvērtusies pārāk veiksmīga. Lai arī viņš ilgus gadus pārstāvēja "Manchester United", tā pa īstam šīs komandas rindās viņš spēlēja ne ilgu laiku. Vēlāk viņam neizdevās nostiprināties nevienā no pārstāvētajām komandām - "Sheffield United", "Brescia", "Tubize", "Bolton", "Sunderland".

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-06-24 22:09, pirms 15 gadiem
Agrāk bija ļoti labs spēlētājs, bet tad kaut kas notika un plukšs....

     [+] [-]

, 2009-06-25 10:34, pirms 15 gadiem
ototo.lv rakstīja: Agrāk bija ļoti labs spēlētājs, bet tad kaut kas notika un plukšs....
piekriitu laikam pirms 4 sez Man utd spēlēja???