Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" par 35 miljoniem no Leipcigas iegādāsies centra aizsargu Konatē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" par 35 miljoniem no Leipcigas iegādāsies centra aizsargu Konatē
Ibrahima Konatē. Foto: imago images/Revierfoto/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione “Liverpool”, kas šajā sezonā daudzo traumu dēļ ieņem vien septīto vietu, vienojusies par 21 gadu vecā Ibrahimas Konatē iegādi. Vācijas Bundeslīgas vienība “RB Leipzig” par viņu saņems līgumā noteiktos 35 miljonus eiro.

Ibrahima Konatē, kurš vēl nav debitējis Francijas izlasē, vienojies ar “Liverpool” par piecu gadu līgumu. Darījums oficiāls kļūs tuvākajās dienās, kad Anglijas grands samaksās centra aizsarga līgumā noteikto izpirkuma summu – 35 miljonus eiro. Interesi par Konatē izrādīja vēl vairākas Premjerlīgas komandas.

Konatē uz Leipcigu pārcēlās 2017. gada vasarā – vien dažus mēnešus pēc tam, kad viņš 17 gadu vecumā bija debitējis Francijas komandā “Sochaux”. Dzimtenē viņš 12 spēlēs guva vienus vārtus, bet Vācijā Konatē aizvadījis 64 spēles un izcēlies divreiz. Viņš spēlējis Francijas U21 izlasē, bet valstsvienībā pagaidām nav debitējis.

“Liverpool” aizvada nesekmīgu sezonu, pašlaik ieņemot tikai septīto vietu, kas draud ar palikšanu ārpus Čempionu līgas zonas. Galvenā problēma bijusi tieši centra aizsargu savainojumi – no ierindas izsisti Virdžils van Deiks, Džo Gomess un Žoels Matips, kā rezultātā aizsardzības centrā nācies spēlēt mazpieredzējušiem futbolistiem vai pat pussargiem, piemēram, Džordanam Hendersonam un Fabinju.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2021-04-24 14:10, pirms 3 gadiem
Ja pilntiesīgs līgums būs ar Kabaku tad sanāk Matips prom , Davies ar nav pool līmenis un īrē ticami ies Rhyis Wiliams tad sanāk uz CB būs Van Deiks , Gomezs, Konate , Philips , Kabaks un no u23 Koumetio un no īres Van den Bergs ?

     [+] [-]

, 2021-04-24 15:32, pirms 3 gadiem
35M? zādzība gaišā dienas laikā

     [+] [-]

, 2021-04-24 16:28, pirms 3 gadiem
puslaiks rakstīja: 35M? zādzība gaišā dienas laikā
Izpirkuma summa līgumā, tur jau Leipciga vainīga