Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas futbola asociācija diskvalificē Tripjē uz 10 nedēļām par likmju likšanu totalizatoros

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Anglijas futbola asociācija diskvalificē Tripjē uz 10 nedēļām par likmju likšanu totalizatoros
Kīrans Tripjē. Foto: Zuma Press/Scanpix

Anglijas futbola asociācija izplatījusi paziņojumu, kurā teikts, ka tā diskvalificē uz 10 nedēļām no futbola aktivitātēm Madrides ''Atletico'' aizsargu Kīranu Tripjē saistībā ar futbolista likmju likšanu totalizatoros 2019. gada vasarā. Tāpat spēlētājs saņēmis 70 000 sterliņu mārciņu sodu.

Oktobrī Madrides ''Atletico'' spēlētājs Kīrans Tripjē nedevās Anglijas izlasei uz spēlēm UEFA Nāciju līgas ietvaros pret Dāniju. Šodien Anglijas futbola asociācija paziņojusi, ka spēlētājs diskvalificēts uz 10 nedēļām no visām ar futbolu saistītām aktivitātēm saistībā ar pārkāpumiem un likmju izdarīšanu totalizatoros. Tāpat Tripjē sodīts ar 70 000 sterliņu mārciņu sodu.

Tiek teikts, ka Tripjē neatļautās darbības veicis 2019. gada jūlijā. Pats futbolists visas sev vērstās apsūdzības noliedz, paužot, ka nekad nav guvis ienākumus no dalības totalizatoros. Lai noskaidrotu visus apstākļus, tika nozīmēta neatkarīga regulatoru komisija, kas izskatīja šo apsūdzību.

''Madrides ''Atletico'' aizsargs pieprasīja individuālu uzklausīšanu. Tikai izveidota neatkarīga regulatora komisija, kur apsūdzētais tika uzklausīts, pēc kā četri gadījumi tika pierādīti, bet trīs atcelti. Komisija ir uzrakstījusi savus secinājumus par pieņemto lēmumu, ko drīzumā publicēsim. Diskvalifikācija stājas spēkā no šodienas un ir spēkā visā pasaulē,'' teikts Anglijas futbola asociācijas paziņojumā presei.

30 gadus vecais angļu aizsargs savas karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā ''Burnley'', ''Tottenham'', bet no 2019./2020. gada sezonas Tripjērs pārstāv Madrides ''Atletico''. Anglijas nacionālās izlases sastāvā futbolists laukumā devies 25 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...