Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''City'' aizdomas par balsta pussarga Rodri ceļgala krustenisko saišu traumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''City'' aizdomas par balsta pussarga Rodri ceļgala krustenisko saišu traumu
Rodri. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Mančestras ''City'' balsta pussargs Rodri nopietnas ceļgala traumas dēļ izlaidīs vairākus mēnešus, raksta ''The Athletic''.

28 gadus vecais spāņu pussargs Rodri ceļgala traumā iedzīvojās aizvadītās svētdienas Mančestras ''City'' Premjerlīgas piektās kārtas mājas spēlē pret Londonas ''Arsenal''. 21. minūtē viņš pēc savainojuma tika nomainīts.

Kā vēstī ārzemju mediji, esot aizdomas, ka Rodri varētu būt iedzīvojies ceļgala krustenisko saišu traumā, kā rezultātā izlaidīs ilgāku laiku. Pastāv bažas, ka futbolists šajā sezonā vairs nespēlēs, ''The Athletic'' pavēstījušas Rodri pietuvinātas personas.

Šodien Rodri ieradies Barselonā, lai veiktu padziļinātākas ceļgala pārbaudes.

Svētdien ''City'' spēlēja neizšķirti pret Londonas ''Arsenal'' – 2:2. Punktu čempionei kompensācijas laika beigās izrāva Džons Stounss.

Ar 13 punktiem piecās spēlēs Pepa Gvardiolas vadītā komanda ir Premjerlīgas līdervienība. Otrdien mančestrieši Līgas kausa ietvaros uzņems Votfordu, bet sestdien izbraukumā viesosies pie Ņūkāslas ''United'', aizvadot Premjerlīgas sesto kārtu.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...

     [+] [-]

, 2024-09-23 22:01, aizvakar
Lai kā patiktu vai nepatiktu MCI, tomēr šādas traumas nenovēlu nevienam. Smags trieciens komandai, jo tagad visticamāk, labi iestrādātais mehānisms izjuks un būs klupieni. Rodri bija galvenais spēles veidotājs.. jo arī De Bruine palicis traumatisks. Šobrīd MCI kļuvusi ievainojamāka kā nekad. Konkurentiem tas jāizmanto.

  -1 [+] [-]

, 2024-09-24 00:33, vakar
Del_Narciso rakstīja: Lai kā patiktu vai nepatiktu MCI, tomēr šādas traumas nenovēlu nevienam. Smags trieciens komandai, jo tagad visticamāk, labi iestrādātais mehānisms izjuks un būs klupieni. Rodri bija galvenais spēles veidotājs.. jo arī De Bruine palicis traumatisks. Šobrīd MCI kļuvusi ievainojamāka kā nekad. Konkurentiem tas jāizmanto.
Ievainojamāka.. to mēs vēl redzēsim...

     [+] [-]

, 2024-09-24 07:38, vakar
liels žēlums nomāc manu sirdi