Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham'' līdz 2025. gadam pagarina līgumu ar uzbrucēju Hinminu Sonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Tottenham'' līdz 2025. gadam pagarina līgumu ar uzbrucēju Hinminu Sonu
Hinmins Sons. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' oficiāli paziņojis, ka pagarinājis vienošanos līdz 2025. gadam ar vienu no uzbrukuma līderiem Hinminu Sonu, kurš komandu pārstāv kopš 2015./2016. gada sezonas. 280 spēlēs vienības formā Sons izcēlies 107 reizes.

Dienvidkorejas futbola zvaigzne Hinmins Sons Anglijas Premjerlīgas ''Tottenham'' pievienojās 2015. gada vasarā, kad pārcēlās uz Angliju no Vācijas Bundeslīgas kluba Leverkūzenes ''Bayer''. Dažādos turnīros Sons devies laukumā 280 spēlēs, kuru laikā guvis 107 vārtus un 64 reizes asistējis komandas biedriem.

Šodien klubs oficiāli paziņojis, ka pagarinājis līgumu ar vienu no komandas līderiem līdz 2025. gadam. ''Esam ļoti priecīgi par noslēgto jauno vienošanos ar Hinminu Sonu. Gatavojamies jaunajai sezonai, kura būs pirmā mūsu galvenā trenera amatā Nunu Išpiritu Santu,'' teikts kluba paziņojumā.

Priecīgs par sadarbības turpināšanu bija arī pats uzbrucējs: ''Spēlēt šeit jau pēdējos sešus gadus man ir bijis liels gods. Klubs man ir izrādījis ļoti lielu cieņu un noteikti esmu priecīgs palikt šeit nākamos pāris gadus. Šeit jūtos kā mājās. Par šo lēmumu ilgi nebija jādomā, tas bija samērā viegli. Esmu priecīgs šeit atrasties un ar nepacietību gaidu, kad satikšu līdzjutējus.''

Hinmins Sons sešas reizes atzīts par labāko Āzijas futbolistu, trīs reizes par Āzijas labāko starptautisko futbolistu, bet piecas reizes par Korejas labāko futbolistu. Dienvidkorejas sastāvā Sons laukumā devies 93 spēlēs, kuru laikā guvis 27 vārtus. Ar izlasi Sons piedalījies 2014. un 2018. gada Pasaules kausa izcīņā, kā arī palīdzējis 2018. gadā uzvarēt Āzijas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.tottenhamhotspur.com/ne...