Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Juventus", PSG, "Real" un divi Premjerlīgas klubi – vairākas komandas interesējas par Pogbā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Juventus", PSG, "Real" un divi Premjerlīgas klubi – vairākas komandas interesējas par Pogbā
Pols Pogbā. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" centra pussargam Polam Pogbā pēc sezonas beigsies līgums, un potenciālo precinieku pulks ir gana plašs, vēstī Sky Sports.

Interesi par 29 gadus veco Polu Pogbā izrādījušas vairākas no Eiropas bagātākajām komandām – Madrides "Real", Parīzes "Saint-Germain" un Turīnas "Juventus", no kuras viņš pārcēlās uz Mančestru. Vienlaikus nav izslēgts, ka Pogbā izšķirsies par palikšanu "United" rindās, bet – kopš pagājušās vasaras nav piedāvāts līgums. Lielu svaru spēlēs tas, kuru no treneriem izvēlēsies "United" vadība.

Lai gan neesot izteikts oficiāls piedāvājums, interesi par Pogbā izrādījušas arī divas Premjerlīgas komandas, kuras gan netiek nosauktas. Tādējādi "United" riskē vasarā Pogbā pazaudēt bez atlīdzības. Savulaik par viņu tika samaksāti 105 miljoni eiro, kas tobrīd bija pasaules rekords.

Kopvērtējumā "Manchester United" ieņem sesto vietu, no četrinieka, kas garantētu Čempionu līgu, atpaliekot četrus punktus. Pogbā starta sastāvā devies 13 no 29 spēlēm, izceļoties ar vieniem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-03-23 23:27, pirms 3 gadiem
Galvenais lai turās pa gabalu no Barcas.

     [+] [-]

, 2022-03-24 07:17, pirms 3 gadiem
Pols Pogba ir pārvērtēts spēlētājs ne Real ne PSG domāju ka viņu nemaz neņems!

     [+] [-]

, 2022-03-24 08:11, pirms 3 gadiem
Interese jau ir laba lieta,bet tu jau nevari zināt kuru Pogbu tu nopirksi