Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hjūzs drošs par amatu un sola jaunus spēlētājus

Andrejs Siliņš

Hjūzs drošs par amatu un sola jaunus spēlētājus
Marks Hjūzs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" galvenais treneris Marks Hjūzs, neskatoties uz sliktajiem rezultātiem, paudis pārliecību par sava darba drošību un atklājis, ka janvārī komandai pievienosies spēlētāji, kuri nekavējoties uzlabos komandas sniegumu.

"Vai esmu pārliecināts, ka man piešķirs naudu, lai varētu to tērēt pats? Tā es domāju, jā," Hjūzs apstiprināja, ka transfēru loga laikā janvārī grasās iepirkties. "Tā es uz to skatos, un man to apstiprinājuši gan kluba īpašnieks Šeiks Mansūrs, gan vadība, kas ir ļoti pozitīvi noskaņoti. Par manu nākotni klubā ir bijušas dažādas spekulācijas kopš jauno īpašnieku ierašanās, tāpēc man tas nav nekas jauns."

"Viņi ir bijuši ļoti pozitīvi, viņi saprot, kur atrodamies savā attīstības stadijā," treneris ir pārliecināts par sava darba drošību. "Viņi ir pragmatiski cilvēki. Viņi saprot, ka lietas nevar mainīties vienas nakts laikā. Laiks ir lieta, ko vajag mums visiem, ieskaitot mani. Bet es zinu sava darba kolektīva kvalitāti, un rezultāti ar laiku būs."

"Mēs smagi strādājam, lai uzlabotos un to darīsim arī transfēru loga laikā," treneris vēlreiz apliecina jaunu spēlētāju piesaistīšanu janvārī. "Mēs iesaistīsim kvalitatīvus spēlētājus, lai būtu droši par kluba nākotni. Nevaram garantēt, cik jaunie būs, bet skaidrs, ka tādi būs, jo palīdzība ir nepieciešama. Mums ir vajadzīgi spēlētāji, kas spēs dot ieguldījumu nekavējoties."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -2 [+] [-]

, 2008-12-22 20:46, pirms 16 gadiem
Šusters arī bija droš par savu darba vietu!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-22 21:34, pirms 16 gadiem
Saaksies lielaa iepirkshanaas!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-22 21:50, pirms 16 gadiem
liek stavku uz naudu, bet vai pietiks laika ar visiem jaunajiem pirkumiem otrajā sezonas daļā pacelt komandu?

  +2 [+] [-]

, 2008-12-22 21:55, pirms 16 gadiem
Nez vai pats Hjūzs ir tik pat pārliecināts kā runā? Diez vai... Simpatizē šis treneris! Līdz jaungadam un pārtraukumam vēl divas kārtas, un ja Marks līdz tam laikam neuzlabos rezultātus un situāciju tabulā, ar jauniem spēlētājiem visticamāk atnāks arī jauns treneris!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-23 11:29, pirms 16 gadiem
Kā nezinātājs varu tikai retoriski pajautāt - vai ar Eriksonu kā treneri negāja labāk?