Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju slavē izvēlēto taktiku, Gvardiola izceļ komandas nespēju gūt vārtus

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Morinju slavē izvēlēto taktiku, Gvardiola izceļ komandas nespēju gūt vārtus
Žuzē Morinju. Foto: RS/Scanpix

Vakar Anglijas Premjerlīgas 9. kārtā savā starpā tikās Žuzē Morinju vadītā "Tottenham" un Pepa Gvardiolas Mančestras "City". Ar rezultātu 2:0 pārāki bija "Tottenham" futbolisti. Pēc spēles Morinju atzina, ka viņa padotie izcīnīja uzvaru, jo izvēlējas ļoti labu stratēģiju, bet Gvardiola negribēja piekrist tam, ka viņa komanda spēlēja slikti.

Uzvara ļāvusi "Tottenham" pirmo reizi kopš 2014. gada dienu noslēgt kā Anglijas Premjerlīgas līderei. "Spēlētāji aizvadīja fantastisku maču," Morinju slavēja savu komandu. "Viņi pieturējās mūsu stratēģijai, un futbolā stratēģija ļoti bieži spēlē lielu lomu."

"Bija svarīgi neaizmirst, ka spēlējam pret "City". Cilvēki var teikt, ka "City" nav tā komanda, kas bija iepriekš, bet šī brīža situācija tabulā ir maldīga. Tā ir fantastiska komanda, kas zaudēja mums, jo mūsu taktika bija ļoti laba," portugālis teica. "Protams, ka mums nebija daudz iespēju, bet mēs guvām vārtus. Tāpat ir nepieciešams augstākās klases vārtsargs, kas spēj atvairīt bumbu svarīgos brīžos."

"City" šobrīd atrodas 11. vietā Premjerlīgā. Savu komentāru par zaudēto spēli sniedza "City" galvenais treneris Gvardiola: ""Tottenham" ir līgas līdere, tāpēc skaidrs, ka šobrīd viņi ir galvenie favorīti. Atpaliekam no viņiem astoņus punktus, bet mums ir spēle rezervē. Mums priekšā vēl ir citas komandas, tāpēc mums ir jāsāk izcīnīt uzvaras, jo citādāk iegūt titulu šogad nespēsim."

"Mums ir problēmas ar vārtu gūšanu," galveno neveiksmju iemeslu minēja Gvardiola. "Desmit vārti astoņās spēlēs nav labs rezultāts. "Jau spēles sākumā viss ievirzījās par labu "Tottenham" – viņi guva ātrus vārtus, Harijs Keins nosēdās. Viņi teicami aizsargājās, kas mums sagādāja lielas problēmas. Tomēr es neuzskatu, ka mēs slikti spēlējām. Viņiem bija tikai divi sitieni vārtu rāmī, bet mēs daudz kontrolējām bumbu un izdarījām vairāk sitienu. Es zinu, ka Morinju vadītās komandas gaida, kad tiks pieļauta kļūda, lai varētu pretiniekus nekavējoties sodīt."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-11-22 14:04, pirms 3 gadiem
Maurs ir ģēnijs

     [+] [-]

, 2020-11-23 00:09, pirms 3 gadiem
Vispār jau katrs no vińiem labāks speciālists par Kazakeviču