Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sarunu ar "Bayern" ēnā Keins negrasās šovasar pagarināt līgumu ar "Tottenham"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sarunu ar "Bayern" ēnā Keins negrasās šovasar pagarināt līgumu ar "Tottenham"
Harijs Keins. Foto: Imago/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur" kapteini Hariju Keinu aktīvi lenc Vācijas čempione Minhenes "Bayern". Uzbrucējam pēc nākamās sezonas noslēgsies līgums, un pagaidām viņš nav gatavs parakstīt jaunu vienošanos ar Londonas klubu.

Harijs Keins nav vērsies pie "Tottenham" vadības ar lūgumu pārdot viņu, taču uzbrucējs izslēdzis iespēju šajā vasarā pagarināt līgumu. Tiesa, pastāv scenārijs, kurā uzbrucējs noslēdz jaunu vienošanos jau sezonas gaitā – tas var notikt tādā gadījumā, ja Londonas klubs pierāda, ka ir spējīgs cīnīties par prestižākajām trofejām.

Aizvadītajā sezonā "Tottenham" ierindojās tikai astotajā vietā un palika bez Eirokausu ceļazīmes, lai gan Keins aizvadīja individuāli spilgtu gadu, Premjerlīgas labāko snaiperu sarakstā piekāpjoties tikai rekordu uzstādījušajam Ērlingam Holannam.

Nopietnu interesi par Keinu izrāda Vācijas čempione Minhenes "Bayern", kas galdā likusi arī oficiālus piedāvājumus. Visos gadījumos gan saņemts kurvītis, jo "Tottenham" vēlas saņemt summu, kas būtu krietni lielāka par simts miljoniem eiro.

Gadījumā, ja Keins paliks "Tottenham", taču nepagarinās līgumu, viņš janvāra transfēru logā drīkst vienoties par bezmaksas pāreju uz citu komandu.

Šovasar par "Tottenham" galveno treneri kļuva Andžs Postekoglu. Viņš norādīja, ka nevēlas nospraust termiņu, kura laikā jāatrisina Keina situācija, jo tā tiktu izdarīts nevajadzīgs papildus spiediens. "Taču dziļi iekšā mēs visi gribam, lai stāsts atrisinātos pēc iespējas ātrāk," pauda grieķu izcelsmes Austrālijas speciālists.

"Tottenham" jauno sezonu ievadīs 13. augustā, viesos spēkojoties pret "Brentford".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2023-07-22 12:33, pirms gada
Sen jau bija!