Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" līderis De Breine nespēlēs vismaz mēnesi un izlaidīs svarīgas kaujas

Agris Suveizda

"Manchester City" līderis De Breine nespēlēs vismaz mēnesi un izlaidīs svarīgas kaujas
Kevins De Breine un Žuzeps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola paziņojis, ka beļģu pussargs Kevins De Breine savainojuma dēļ nespēlēs vismaz mēnesi.

Mančestras klubs aizvakar svinēja vēlu panākumu pār Birmingemas "Aston Villa" (2:0), izcīnot piekto sauso uzvaru pēc kārtas un devīto uzvaru pēc kārtas un aizvadīt sešpadsmito nezaudēto spēli pēc kārtas. Tomēr šī uzvara izmaksāja dārgu cenu – vēl pie rezultāta 0:0 savainojumu dēļ laukumu pameta labās malas aizsargs Kails Vokers un uzbrūkošais pussargs Kevins De Breine

Dienu pirms Anglijas kausa spēles pret ceturtās spēcīgākās līgas klubu "Cheltenham Town" Gvardiola atklājis, ka De Breine paceles cīpslas savainojuma dēļ izlaidīs no četrām līdz sešām nedēļām. Tuvākajā laikā klubam gan būs salīdzinoši viegls kalendārs – Premjerlīgā jātiekas ar "West Brom", Šefīldas "United" un "Burnley" -, taču De Breinem secen ies arī svarīgas kaujas pret "Liverpool" un "Tottenham", un tāpat beļģim varētu nākties izlaist arī pirmo spēli UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Menhengladbahas "Borussia". Pirmā spēle viesos paredzēta 24. februārī, bet atbildes spēle gaidāma 16. martā.

29 gadus vecais De Breine šosezon Premjerlīgā ir aizvadījis 17 spēles, gūdams trīs vārtus un izdarot desmit rezultatīvu piespēļu. Labāko asistentu tabulā augstāk par De Breini ir vienīgi "Tottenham" uzbrucējs Harijs Keins, kura rēķinā ir 11 piespēles, bet tālāk ar septiņām piespēlēm seko Brunu Fernandišs un Džeks Grīlišs. "Manchester City" ar 38 punktiem 18 spēlēs ir Premjerlīgas vicelīdere, taču Mančestras "United', kurai ir 40 punktu, ir aizvadījusi par vienu maču vairāk. Rīt kausa spēli izlaidīs arī Vokers.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ManCity/status/...