Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Pārliecība ir kā mazs ziediņš. Kāds mūsējo ir sabradājis"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Pārliecība ir kā mazs ziediņš. Kāds mūsējo ir sabradājis"
Jirgens Klops un Alisons. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione “Liverpool” ceturtdienas vakarā savā laukumā ar 0:1 piekāpās “Burnley”. Galvenais treneris Jirgens Klops neveiksmi nosauca par pamatīgu belzienu pa seju.

“Notiekošo nav viegli izskaidrot,” teica Jirgens Klops. Decembra vidū “Liverpool” ar 7:0 pārbrauca pāri “Crystal Palace”, taču turpinājumā čempioniem pazudis pavediens. “Šie futbolisti nav cilvēki, kuri pēc 7:0 uzskatīs, ka visas spēles būs tik vieglas. Šovakar viņi strādāja smagi, taču mums negāja.”

“Ja kaut kas nesanāk, tad ir jāstrādā vēl smagāk, vēl biežāk, vēl ilgāk. Mēs zaudējām “Burnley”, neesam guvuši vārtus četros mačos pēc kārtas. Runāt par cīņu par titulu būtu diezgan muļķīgi, vai ne?” situāciju komentēja vācu speciālists.

“Liverpool” mājās nebija zaudējusi 1370 dienas - kopš 2017. gada aprīļa. Premjerlīgas ietvaros savā stadionā zaudējums nebija ciests 69 mačus. Tā kļuvusi par otro garāko sēriju līgas vēsturē, atpaliekot no “Chelsea” iespētā - 86 nezaudētas spēles pēc kārtas.

Pret “Burnely” maču rezervē sāka gan Mohameds Salāhs, gan Robertu Firmīnu. Abi laukumā devās 57. minūtē. “Tā ir mana vaina, tieši tik vienkārši. Mums jāpieņem labākie lēmumi. Visiem skaidrs, ka viņi prot gūt vārtus. Taču pēdējā laikā viņiem neizdodas. Redzams, ka viņiem trūkst pārliecība,” atzina Klops.

“Cilvēki uzdod jautājumu: viņi taču pagājušajā gadā kļuva par čempioniem, kā viņiem var nebūt pārliecības? Taču pārliecība ir kā mazs ziediņš. Kāds to ir sabradājis. Mums jāatrod citi paņēmieni.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-22 19:48, pirms 3 gadiem
Tikai mieru! Sezona vēl gara un gan paklups arī abas Mančestras komandas. Protams, būs grūti aizstāvēt titulu, bet kurš teica, ka būs viegli. Aizstāvēt vienmēr ir bijis grūtāk nekā izcīnīt.

     [+] [-]

, 2021-01-22 22:17, pirms 3 gadiem
Del_Narciso rakstīja: Tikai mieru! Sezona vēl gara un gan paklups arī abas Mančestras komandas. Protams, būs grūti aizstāvēt titulu, bet kurš teica, ka būs viegli. Aizstāvēt vienmēr ir bijis grūtāk nekā izcīnīt.
..tieši tā. visiem šajā līgā šogad kritumi un kāpumi. Aston Villa bija pirmie, Evertona bija pirmie ar atrāvienu, City bija pa vidu, bet nu ir augšā, Čelsija sita daudz, nu zaudē visiem. Liverpūlē trūkst tikai vārtu gūšana, kamēr iespēju ir daudz un dikti. Origi varēja visu nokārtot 1. puslaikā. maisam gals būtu vaļā. bet būs. tāpat kā Grinzmans Barsai nesita, bet nu sācis sist.