Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Bayern" piedāvā Toliso un 20 miljonus par "Tottenham" rekordpirkumu Ndombelē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bayern" piedāvā Toliso un 20 miljonus par "Tottenham" rekordpirkumu Ndombelē
Tangī Ndombelē. Foto: Imago Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Tottenham Hotspur" vēsturē dārgākais pirkums – 70 miljoni eiro – Tangī Ndombelē paudis vēlmi pamest komandu. Interesi izrādījuši vairāki lielklubi, ieskaitot Minhenes "Bayern", tomēr saņemts atteikums.

"Tottenham Hotspur" iegādājās Tangī Ndombelē 2019. gada jūlijā, pussarga bijušajai komandai "Lyon" samaksājot 70 miljonus eiro. Tomēr jaunās sezonas sagatavošanās posmā viņš nepiedalījās nevienā mačā, un kļuvis zināms, ka Ndombelē kluba vadībai paudis vēlmi pamest Londonu.

Kā nesenākajā preses konferencē izteicās "Tottenham" galvenais treneris Nunu Santu, tad viņa uzdevums nav pārliecināt futbolistus par spēlēšanu komandā, bet gan sagatavot tos, kuri ir gatavi doties laukumā. Viņš lika noprast, ka 24 gadus vecajam Ndombelē ir problēmas ar motivāciju. Līdzīgus secinājumus izdarīja "Tottenham" bijušais treneris Žuzē Morinju.

Vācijas mediji vēstī, ka interesi par Ndombelē izrādījusi Bundeslīgas čempione Minhenes "Bayern", kas galdā likusi citu francūzi Korentēnu Toliso, kā arī 20 miljonus eiro. Tomēr "Tottenham" piedāvājumu noraidījusi, cerot saņemt labāku atlīdzību.

Daudzās Eiropas vadošajās līgās, ieskaitot Premjerlīgu un Bundeslīgu, transfēru logs aizvērsies 31. augustā, līdz ar to "Tottenham" ir desmit dienas, lai atrastu Ndombelē jaunas mājas.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...