Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" piedāvājusi 116 miljonus par Keinu, "United" gatava iemainīt Pogbā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mančestras "City" piedāvājusi 116 miljonus par Keinu, "United" gatava iemainīt Pogbā
Harijs Keins. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas čempione Mančestras "City" piedāvājusi Totenhemas "Hotspur" vienībai 100 miljonus britu mārciņu (apmēram 116,7 miljonus eiro), kā arī iespēju iegūt kādu no komandas futbolistiem apmaiņā pret tās līderi Hariju Keinu, "Twitter" kontā ziņo žurnālists Fabricio Romāno.

Pats 27 gadus vecais angļu uzbrucējs vēlas pamest pašreizējo klubu, tomēr Totenhemas vienības vadības interesēs nav Keina atdošana citam klubam. Paredzams, ka Keina turpmākais liktenis tiks izšķirts pēc "Euro 2020" finālturnīra, kurā rītdien Anglijas izlasei paredzēts D apakšgrupas pēdējais mačs pret pašreizējo līdervienību Čehiju.

Keins šosezon "Spurs" rindās visos turnīros aizvadītajās 49 spēlēs izcēlās ar 33 vārtu guvumiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. Futbolista vērtība (pēc "Transfermarkt" datiem) šobrīd sasniegusi 120 miljonus eiro.

Savukārt pēc Spānijas medija "As" ziņām spēlētāju apmaiņai esot tuvu Mančestras "United" un Madrides "Real" komandas, sarkanajiem velniem Spānijas Karaliskajam klubam labprāt atdodot Francijas izlases pussargu Polu Pogbā, bet pretī saņemot viņa tautieti - aizsargu Rafaelu Varānu. Abiem līgumu termiņi beigsies nākamajā gadā.

Šosezon Pogbā "United" sastāvā aizvadītajās 42 spēlēs iekrājis sešus vārtus un deviņas rezultatīvas piespēles. Pogbā un Varāna vērtība "Transfermarkt" versijā ir attiecīgi 60 un 70 miljoni eiro.

"Real" vienība būtu ieinteresēta arī Varāna iespējamajā pārdošanā, jo tas klubam dotu vairāk līdzekļu, ar kuriem iegādāties kādu no jaunajām uzbrukuma superzvaigznēm - Ērlingu Holannu vai Kiliānu Mbapē.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://as.com/futbol/2021/06/21/pr...

     [+] [-]

, 2021-06-21 18:38, pirms 3 gadiem
Kas Real aizsardzībā pēctam spēlēs?

     [+] [-]

, 2021-06-21 19:16, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Kas Real aizsardzībā pēctam spēlēs?
Ar Militao un Načo normāli nospēlēja pēdējos mēnešus.Alabu parakstija.Valeho droši atpakaļ no louna.
Uz Seviļas Kounde ar skatās uz nākošo/aiznākošo sezonu.