Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ronaldu izsaka pateicību līdzjutējiem "Anfield" stadionā

Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš

Ronaldu izsaka pateicību līdzjutējiem "Anfield" stadionā
"Liverpool" līdzjutēji izrādot atbalstu Ronaldu Foto:Peter Powell/Scanpix

Tiek ziņots, ka Krištianu Ronaldu pirmo reizi kopš traģiskās dēla zaudēšanas ir atgriezies Mančestras “United” treniņos. Ir sagaidāms, ka viņš piedalīsies sestdienas spēlē, kurā "sarkanie velni" viesosies pie "Arsenal".

Portugāļu superzvaigzne un viņa partnere Džordžina Rodrigesa pirmdien apstiprināja sirdi plosošo vēsti, paziņojot par dēla zaudējumu dzemdībās. Ronaldu un Rodrigesa gaidīja ģimenes papildinājumu ar dvīņiem, taču pasaulē nāca tikai meita, kuru Ronaldu šobrīd nosauca par savu spēka avotu.

Atgādināsim, ka otrdienas vakarā uzbrucējs nepiedalījās "United" izbraukuma spēlē pret "Liverpool", kura Mančestras komandai beidzās ar bezierunu zaudējumu - 4:0. Pirms spēles "United" savā paziņojumā norādīja: "Ģimene ir svarīgāka par visu, un Ronaldu atbalsta savus tuviniekus šajā ārkārtīgi grūtajā brīdī."

Šīs spēles septītajā minūtē abu komandu fani godināja futbolistu, aplaudējot un dziedot "You'll Never Walk Alone". Atbalstu novērtēja arī portugālis. "Viena pasaule... Viens sports... Viena globāla ģimene... Paldies, "Anfield". Es un mana ģimene nekad neaizmirsīsim šo cieņas un līdzjūtības mirkli," Ronaldu rakstīja sociālajā tīklā "Instagram".

"United" bija ļāvusi Ronaldu nedēļas vidū būt kopā ar ģimeni un nepiedalīties kluba pasākumos, bet šodien viņš esot atgriezies kluba treniņbāzē, vēsta britu mediji.

Izmantotie resursi:
https://www.mirror.co.uk/sport/foot...
https://www.espn.com/soccer/manches...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-21 19:29, pirms 2 gadiem
Malači!

     [+] [-]

, 2022-04-22 08:47, pirms 2 gadiem
(thumbs up)