Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ščensnija tēvs: ''Vengers spēlējās ar mana dēla veselību''

Krišs Upenieks

Ščensnija tēvs: ''Vengers spēlējās ar mana dēla veselību''
Vojcehs Ščensnijs
Foto: AFP/Scanpix

Polijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Arsenal'' 22 gadus vecā vārtsarga Vojceha Ščensnija tēvs ļoti skarbi izteicies par galvenā trenera Arsēna Vengera darba metodēm, sakot, ka viņa dēlam nācies spēlēt ar sāpēm, un tādējādi pieredzējušais speciālists spēlējies ar Vojceha veselību. Uz šiem komentāriem ātri noreaģēja Vojcehs, atvainojoties par tēva izteikumiem.

''Visi, kuri uzskata, ka Vengers veica pareizu lēmumu (uz beņķa nosēdinot Ščensniju - aut.), lai padomā, no kurienes tad šī sliktā forma parādījās. Vengers meklēja grēkāzi zaudējumiem un atrada Vojcehu. Tādas lietas nedrīkst darīt. Skaidrs, ka tagad viņš ir sliktākā formā nekā pirms gada, bet ne bez iemesla. Viņam bija divi smagi savainojumi. Ar pirmo Vojcehs spēlēja pagājušā gada aprīlī un maijā. Tam nebija nekāda iemesla. Man ir lielas pretenzijas pret šo speciālistu. Viņš (Arsēns Vengers - aut.) spēlējās ar Vojceha veselību, un mans dēls tika pierunāts uz to. Vojceha sliktā forma ir rezultāts tam, ka spēlēja divus mēnešus ar savainojumu. Viņš atguvās no savainojuma, bet uzreiz devās laukumā Premjerlīgā. Kā tas ir iespējams? Tā ir pieredzējušā speciālista vaina, ka netiek domāts par vārtsarga veselību un nākotni,'' tā Vojceha tēvs Matejs Ščensnijs.

Ātri uz šiem tēva skarbajiem komentāriem noreaģēja Vojcehs, atvainojoties Arsēnam Vengeram un visai Londonas ''Arsenal'' komandai: ''Vēlos pateikt, ka tas nav mans viedoklis, bet gan tēva. Es respektēju tēva viedokli, tomēr tas man nav pieņemams, jo tas aizskar klubu, kuru es patiesi mīlu. ''Arsenal'' komandā esmu septiņus gadus un vienmēr esmu visus, klubu, Arsēnu Vengeru, visu treneru korpusu un fanus, respektējis. Vienmēr esmu jutis, ka saņemu maksimālo atbalstu no trenera un faniem. Centīšos atgūt savu labāko formu. Man ir gods būt šajā klubā un savu nākotni redzu te.

Pēc Vojceha nosēdināšanas uz soliņa ''Arsenal'' izcīnījusi uzvaras pār Minhenes ''Bayern'' UEFA Čempionu līgā un ''Swansea'' Premjerlīgā. Ščensnija vietā pamatsastāvā pēdējos mačus izgājis Lukašs Fabjanskis.

Izmantotie resursi:
The Sun | The Best for News, Sport, Showbiz,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-21 20:44, pirms 12 gadiem
Taisniba ir vecam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-21 20:56, pirms 12 gadiem
Pats tēvam droši vien čīkstēja, a tagad jau atvainojas Vengeram. Ko tad tēvs to info no pirksta izzīda?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-03-22 00:08, pirms 12 gadiem
frutto rakstīja: Fabjanskis ir labaks
uz doto brīdi,pirms kāda laika Vojcehs bija top formā un EPL bija viens no labākajiem vārtsargiem.