Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola noraida runas, ka Neimārs varētu pievienoties "Manchester City"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola noraida runas, ka Neimārs varētu pievienoties "Manchester City"
Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Manchester City" galvenais treneris Peps Gvardiola atraidījis Francijā izskanējušās runas, ka viņa vadītajai komandai varētu pievienoties Parīzes "Saint-Germain" bagātnieks Neimārs.

PSG pietuvinātais laikraksts Le Parisien vēstīja, ka Neimārs ticis piedāvāts "Manchester City", taču Peps Gvardiola baumas noraidīja. "Man viņu žēl, jo viņiem dotā informācija bijusi nepatiesa," laikrakstam atbildēja čempionu treneris. "Neimārs ir neticams spēlētājs un ļoti jauks cilvēks. Tāpēc liksim viņu mierā un ļausim viņam milzīgo talantu realizēt Parīzē, blakus Lionelam Mesi un citām zvaigznēm."

""Manchester City" pirms katras sezonas iegādājas 150 spēlētājus! Izskatās, ka esam ieinteresēti pilnīgi visos pasaules futbolistos," par baumām, kas allaž ietvērušas bagāto "Manchester City", teica Gvardiola.

Šobrīd Gvardiolas vadītā komanda atrodas Hjūstonā, kur aizvadīs vienu pārbaudes spēli, bet pēc tam pārcelsies uz Grīnbeju, lai ASV tūres turpinājumā spēkotos pret Minhenes "Bayern". Kopā ar komandu nav trīs pamatsastāva futbolistu – Džona Stounsa, Ilkaja Gindoana un Fila Foudena. Viņi nav vakcinēti, tāpēc nedrīkst ieceļot ASV un pašlaik trenējas ar U23 komandu.

"Esmu viņos vīlies. Vienīgā sezona, kad visi kopā esam trenējušies no pirmās dienas, bija 2017./18. gada sezona, ko noslēdzām ar 100 punktiem. Turpinājumā vienmēr bijušas problēmas. Tad četri ierodas vēlāk nekā citi, tad pēc pāris nedēļām ierodas vēl kāds, un tas viss rada problēmas. Tāpēc mēs katras sezonas sākumā zaudējam daudz, daudz punktu," pikts bija Gvardiola.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-07-20 20:26, pirms 2 gadiem
Man City jau tā ir daudz labi spēlētāji, kam vēl Neymar Jr, viņam nebūtu īstā loma!