Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Petrovs pagarina līgumu ar "Aston Villa"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Petrovs pagarina līgumu ar "Aston Villa"
Stilians Petrovs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba "Aston Villa" pussargs Stilians Petrovs pagarinājis līgumu ar klubu vēl uz četrām sezonām. Jaunais līgums paredz, ka bulgārs paliks komandā līdz pat 2013. gadam.

29 gadus vecais pussargs šosezon demonstrē lielisku sniegumu, kļūstot par vienu no komandas labākajiem spēlētājiem. Vislabākais apliecinājums tam ir viņa atzīšana par šīs sezonas labāko komandas spēlētāju.

Bulgārijas izlases futbolists piekritis pagarināt līgumu ar klubu vēl uz četrām sezonām, tādējādi viņš komandā paliks līdz pat 2013. gadam. Komandas galvenais treneris Martins O'Nīls bija ļoti priecīgs par līguma pagarināšanu:

"Esmu ļoti priecīgs. Vēl gadu atpakaļ cilvēki šaubījās, vai Stilianam ir nākotne šajā komandā. Viņš sevi ir pierādījis, tādēļ esmu priecīgs, ka viņš paliks šeit vēl vismaz pāris gadus. Ja katrs spēlēs ar tādu atdevi kā Stilians, tad visiem spēlētājiem šajā klubā būs nākotne."

Savas karjeras laikā Petrovs ir spēlējis tikai trīs klubos - Sofijas "CSKA", "Celtic", kā arī "Aston Villa". Anglijas klubam viņš pievienojās 2006. gadā. Šosezon Premjerlīgā viņš aizvadīja 35 spēles.

Izmantotie resursi:
skysports.com
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 20:02, pirms 15 gadiem
nu viņš ir vienmēr bijis ļoti labs. un šogad tiešām līderis. laba ziņa. ja vēl Villai izdotos noturēties 4. vietā, kas viņiem vienu brīdi bija... nu, bet nākamgad.

     [+] [-]

, 2009-05-20 20:53, pirms 15 gadiem
Jā, Villai vienulaik ļoti labi gāja, bija stabila 4.v. pat ar cerību uz augšu, bet sezonas beigās viss aizgāja šķērsām, un pat nezinu, kas tur par iemeslu. Ceru, nākamgad veiksies labāk!

     [+] [-]

, 2009-05-20 22:44, pirms 15 gadiem
Laba ziņa Villai, viens no komandas motoriem (kad nebija traumēts).