Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" atkal līgas kausa 1/4 finālā pendelēs izslēdz "Leicester"

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

"Manchester City" atkal līgas kausa 1/4 finālā pendelēs izslēdz "Leicester"
Komandas biedri un galvenais treneris apsveicot spēles varoni Arijanetu Muriču. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfinālā "Manchester City" ar rezultātu 1:1 un 3:1 pēcspēles sitienu sērijā pieveica "Leicester City".

Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfināla spēlē “Leicester City” savā laukumā uzņēma pagājušā gada šī turnīra uzvarētāju “Manchester City”. Abas komandas pārsvarā laukumā laida spēlētājus, kuri nedevās sākumsastāvā aizvadītajā nedēļas nogalē. Pirmo reizi pēc savainojumiem spēli sāka Serhio Agvero un Kevins de Breine.

Cīņu abas komandas iesāka ar aktīvu futbolu, un 14. minūtē viesu spēlētājs de Breine ar precīzu un skaistu tālsitienu atklāja rezultātu par labu “City” vienībai (1:0). Pēc vārtu zaudēšanas iespējas arī izveidoja “Leicester” futbolisti, un jaunajam vārtsargam Arijanetam Muričam bieži nācās glābt savu komandu. Bumbu vairāk kontrolēja “City” spēlētāji, taču visbīstamākie uzbrukumi piederēja mājiniekiem, tomēr puslaikā tiem bija jādodas iedzinējos ar 0:1.

Otrās spēles daļas ievadā “City” futbolists Agvero neizdarīja to ko viņa komandas biedrs, neizmantojot izcilu iespēju mainīt rezultātu, atrodoties vienam pret vārtsargu. Futbolisti nespēlēja vairāk tik uzbrūkoši, un pārsvarā bumba atradās laukuma vidusdaļā. 63. minūtē Brahims Diazs savā, iespējams, vienā no pēdējām spēlēm “City” kreklā (iesaistīts transfēru sarunās) neizmantoja iespēju, kad no labas pozīcijas viņa sitienu bloķēja. 73. minūtē pēc ilgstošiem viesu uzbrukumiem Marks Albraitons saņēma bumbu soda laukumā, kur to sita no gaisa un raidīja vārtu stūrī (1:1). Pamatlaika beigās uzbrukumā biežāk atradās Mančestras futbolisti, taču izraut uzvaru tiem neizdevās un spēles iznākums bija jānoskaidro 11 metru pēcspēles sitienos.

Šo sitienu pirmajā sērijā abas komandas apmainījās ar precīziem sitieniem, taču otrajā kārtā gan Kristians Fukss, gan Rahīms Stērlings sita pāri vārtiem. Nākamos divos sitienos “Leicester” spēlētāji sita ļoti parocīgi pretinieku vārtsargam Muričam, un viņš bumbu atvairīja, kamēr “City” spēlētāji bija precīzi un ar to uzvarēja sitienu sēriju ar rezultātu 3:1, kas tai dod vietu Anglijas Līgas kausa pusfinālā.

Savā starpā arī cīnījās divas zemāku līgu komandas “Middlesbrough” un “Burton Albion”, kurai jau tikšana šajā turnīra fāzē bija jauns rekords. “Burton Albion”, kura parasti spēlē pēc spēka trešajā Anglijas līgā, spēlēja no aizsardzības ar mazāku bumbas kontroli, taču izdevības tai radās daudz biežāk nekā “Middlesbrough”. Otrā puslaika sākumā Džeiks Heskets raidīja bumbu pretinieku vārtos, panākot “Burton Albion” vadību ar 1:0, ko šīs vienības futbolisti spēja noturēt līdz cīņas beigām, pārspējot šosezon uzstādīto sasniegumu.

Anglijas Līgas kauss, ceturtdaļfināls

KomandasRezultātsVārtu guvēji
Leicester – Man City1:1 (p.s. 1:3) (0:1)Albraitons 73’ – de Breine 14’
Middlesbrough – Burton Albion0:1 (0:0)Heskets 48’
Arsenal – Tottenham21:45
Chelsea – Bournemouth21:45

     [+] [-]

, 2018-12-19 09:27, pirms 5 gadiem
Aro, Zinchs un pārējie jaunie City talanti malači, bet jāatzīst, ka Lestera diezgan netalantīgi sita savas pendeles.

     [+] [-]

, 2018-12-19 10:25, pirms 5 gadiem
Ēriks Garsija izskatījās gatavs šim līmenim (pret Premjerlīgas komandu).