Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons apliecina: Rūnijs vēlas aiziet no "Manchester United""

Andrejs Siliņš

Fergusons apliecina: Rūnijs vēlas aiziet no "Manchester United""
"Manchester United" galvenais treneris Sers Alekss Fergusons neslēpj sarūgtinājumu
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons otrdien apstiprināja iepriekš izskanējušo informāciju, ka komandas uzbrucējs Veins Rūnijs vēlas turpināt karjeru citā klubā.

"Esam tikpat apstulbuši kā ikviens cits, mēs īsti nespējam saprast, kāpēc viņš vēlas pamest mūsu vienību," treneris Fergusons atzina, ka bijis šokā un ļoti sarūgtināts, izdzirdot šādas ziņas. Treneris norādīja, ka 24 gadus vecajam futbolistam joprojām tiks dota iespēja, ja viņš to vēlēsies. Tiesa, trešdien paredzētajā Čempionu līgas mačā pret "Bursaspor" uzbrucējs nepiedalīsies savainojuma dēļ.

Pašreizējais Rūnija līgums ar klubu noslēgsies pēc 2011./2012. gada sezonas, taču klubs jau laikus vēlējies pagarināt oficiālu vienošanos ar spēlētāju. Rūnijs ar to nebija mierā un pēcāk arī pamazām sākās ziņu izplatīšana par to, ka uzbrucējs vēlas atstāt komandu. Fergusons atklājis, ka par Rūnija nevēlēšanos pagarināt līgumu treneri jau vasarā informējusi kluba vadība. "14. augustā biju savā kabinetā, man piezvanīja un pateica, ka viņš nevēlas pagarināt," atceras sers Fergusons. "Biju apstulbis. Dažus mēnešus iepriekš viņš publiski izteicās, ka spēlē pasaules labākajā klubā."

"Nākamais solis bija izšķirošs šajā situācijā. Lūdzu tikšanos ar pusi, un viņš tajā apstiprināja sava aģenta iepriekš teikto, ka vēlas aiziet," pastāstīja treneris. "Lieta, ko viņam pateicu, bija "respektē šo klubu, nevēlos dzirdēt nekādus absurdus no tevis". Nezinu, vai viņš to ir darījis. Esmu lasījis visādas muļķības par it kā mūsu starpā pastāvošu konfliktu."

"Tas ir sāpīgi, jo esam Veinam Rūnijam palīdzējuši jebkādā iespējamā veidā kopš viņš pievienojās mūsu klubam," sarūgtinājumu pauda Fergusons. "Allaž esam bijuši viņam kā patvērums, kad viņš iekļuvis kādās nepatikšanās. Vienmēr esam devuši padomus. Biju gatavs viņam dot padomus arī saistībā ar naudas lietām."

2004. gada augustā pēc Fergusona lūguma "Manchester United" iegādājās tobrīd tikai 18 gadus veco Rūniju no "Everton" par 25,6 miljoniem sterliņu mārciņu, kas ir pasaules rekords spēlētājam, kurš nav sasniedzis 20 gadu vecumu. "Visu šo laiku esam viņam palīdzējuši," atkārtojās Fergusons, labi liekot saprast, cik sarūgtināts ir par šādu Rūnija lēmumu. "Tomēr mums ir jāatstāj durvis vaļā viņam, īpaši tāpēc, ka viņš ir tik ļoti labs spēlētājs."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

1 2 55 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2010-10-19 17:47, pirms 14 gadiem
Nu, neticīgie?! Arī "Pravietis" nu ir runājis. Ko tagad teiksiet?

+ vēl šis tas:
Premier League - Rooney could leave United for...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-10-19 17:51, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Nu, neticīgie?! Arī "Pravietis" nu ir runājis. Ko tagad teiksiet?

+ vēl šis tas:
http://uk.eurosport.yahoo.com/19102010/58/premier-league-rooney-leave-united-5m.html
Es teikšu gudri dir.st nav malku cirst, atradies te svētais Sīmanis! Ej bīdi Bībeles pravietojumus baznīcā!

  +6 [+] [-]

, 2010-10-19 17:56, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Ja godīgi, nevaru viņu iedomāties citā klubā...
Kaut kur bija rakstīts, ka Rūnijs nevēlas pamest Mancestru, nevis United, tātad paliek City
Tomēr, manuprāt, viens no aiziešanas faktoriem būs nesenais skandāls ar prostitūtu, tāpēc gan jau aizies pie sava drauga C.R. uz RM.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-10-19 18:04, pirms 14 gadiem
Rūnijs nav neaizvietojams, ja vēlas iet prom, lai iet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-19 18:13, pirms 14 gadiem
nu kur tad ir tie neticīgie?

     [+] [-]

, 2010-10-19 18:13, pirms 14 gadiem
Sebastian Ingrosso rakstīja: Rūnijs nav neaizvietojams, ja vēlas iet prom, lai iet
tiesi taaa! bus vel daudz talantigu speletaju! domaju ka mancestera jau ir noskatijusi kaut ko ja jau tik viegli lauj iet prom

  -1 [+] [-]

, 2010-10-19 18:16, pirms 14 gadiem
Negribu viņu nekādā ziņā redzēt "Real". 1 vai 2 gadus atpakaļ gan nosapņoju (drīzāk jau murgs) viņu "Real" rindās.
Man viņš nepatīk, un "Real" jau pietiek ar Benzema (kurš man arī neaptīk).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-19 18:30, pirms 14 gadiem
Pezdauskas Mu ir Jauki, varēsiet rambāt ar Berbu uzbrukumā Laiks Arsēnam pēc šīs sezonas ņemt titulu. Po hodu ļaunākais murgs piepildījies visiem Mu glory hunteriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-19 18:36, pirms 14 gadiem
Andromeeds rakstīja: Pezdauskas Mu ir Jauki, varēsiet rambāt ar Berbu uzbrukumā Laiks Arsēnam pēc šīs sezonas ņemt titulu. Po hodu ļaunākais murgs piepildījies visiem Mu glory hunteriem.
United ir klubs, kurs ir lielaks par jebkuru speletaju un ari bez Runija tas bus varens un specigs.

Nu kur tad Arsenam titulu..??? viniem tacu vel jauns sastavs, puisiem vel janobriest , vel 2-3 sezonas japagaida

     [+] [-]

, 2010-10-19 18:36, pirms 14 gadiem
Phe, Čel$ki šogad ņems, City kkad vēlāk. Arsēns tak parakstījis uz mūžu līgumu ar Arsenal. Vāri kādus sūdus gribi, tāpat viņu neviens nemetīs ārā.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 18:49, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: Ja piedāvās vismaz tikpat, cik par Ronaldo, tad Rūnijs ir prom.
5M £
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-19 19:00, pirms 14 gadiem
Sebastian Ingrosso rakstīja: Rūnijs nav neaizvietojams, ja vēlas iet prom, lai iet
Ruunijs ir viens no pasaules labaakajies speeleetaajiem, vienkaarshi patreiz vinam ir probleemas ar formu, personiigo dziivi.....un vinsh ir neaizvietojams, tas ir fakts losiit...

     [+] [-]

, 2010-10-19 19:03, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: Diezgan dumji pateikt "ja tik viegli ļauj iet prom".
Rūnija kontrakts beigsies pēc pusotra gada - ja viņš atsakās parakstīt jaunu līgumu (un nešaubos, ka viņam ir piedāvāta ļoti liela alga) - tad viņš pēc pusotra gada varēs pievienoties jebkuram klubam par brīvu.
Vai ir to vērts - riskēt ar tiem pašiem aptuvenajiem 80 miljoniem (es pieņemu, ka tāda varētu būt transfēra summa - vismaz 50 miljoni mārciņu, noteikti), ja pusotra gada laikā, Rūnijs, iespējams pārdomās?
summa buus vismaz 65m £...vismaz

  +5 [+] [-]

, 2010-10-19 19:07, pirms 14 gadiem
Sācies noriets puisim.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-19 19:07, pirms 14 gadiem
nu ar varu jau piespiest palikt nebūtu prātīgi,ta ka tā nekas tur labs nebūs...pieļauju domu ka pašreizējā situācijā ,kas nav spīdoša VR, viņš strebj karstu....ja aizietu spēle pagajušā gada līmenī,domāju ka šim domas mainītos...bet nu kā būs tā būs,un gan jau skauti ar šo laiku nav sēdējuši rokas klēpī salikuši.....NEVIENS NAV NEAIZVIETOJAMS.....kaut gan neapšaubāmi būtu žēl zaudēt šāda kalibra spēlētāju

  -1 [+] [-]

, 2010-10-19 19:08, pirms 14 gadiem
Domāju ka klubi, kuri vēlas redzēt Rūniju sastāva nogaidīs līdz viņam beigsies līgums nevis maksās astronomiskas trasnfēru summas.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-19 19:16, pirms 14 gadiem
Nu ka negrib, ta negrib palikt! Neko darīt, tukša vieta uz laukuma nepaliks Neviens MU līdzjutējs par šo ziņu nepriecājas, bet arī panikai nav pamata. Šī sezona pierāda, ka arī bez Rūnija komandā pietiek spēlētāji kas gūst vārtus. Tā ka par neaizvietojamu Rūniju saukt ir absurdi. Ja vēl Rūnijs būtu komandas patiešām līderis visās jomās, bet tam viņš acīmredzami nav gatavs sava rakstura dēļ un diez vai kādreiz vispār kļūs pietiekami pieaudzis lai par tādu kļūtu.

     [+] [-]

, 2010-10-19 19:29, pirms 14 gadiem
lvars no Liepājas rakstīja: Ja Rūnijs aizies tad šitas Man United ir beigu sākums
Pats šito izdomāji? - Arī pērn bija daudz šādu gudrinieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-19 19:41, pirms 14 gadiem
būs interesanti pasekot līdizi, kas notiks ziemas transfēru periodā, jo reāli MU par rūniju neko dižu nemaz nevar dabūt, jo fakti ir dzelžaini- puisis pats vēlas iet prom; līgums pagaināts netiks un pa šiem dažiem mēnešiem attiecības jau tā būs vēl saspīlētākas klubā, formu arī neatgūs.. katrā ziņā bēdīgs stāsts, problēmas gan privātajā dzīvē, gan uz laukuma.. MU ir ļoti liels zaudētājs!

kurš gan klubs būs gatavs maksāt milzu summu par spēlētāju, kurš vēlas aiziet no kluba un to darīt bez saistībām varēs jau tik drīz? un paliekot MU, klubs neko neiegūs, jo neticu, ka formu atgūs, ja ņem vērā visus notikumus, tagad vēl sekos spiediens no fanu, mēdiju puses.. loģiski būtu, ja MU par sviestmaizi viņu nevienam neatdos, bet paturot rūniju, klubs arī neko neiegūs, ne tikai no finansiālā aspekta raugoties..

     [+] [-]

, 2010-10-19 19:53, pirms 14 gadiem
lvars no Liepājas rakstīja: Tu esi muļķis ja nesaprotu, ka MU slīd lejup. Pērn Rūnijs vilka vēl komandu. īstenībā nav jau pat runa cik viņš ir labs spēlētājs un kādā formā, runa ir par prestižu, MU atkal zaudē tāda kalibra spēlētāju un nopirks atkal kādu kā Valencia. Paskaties pats uz pēdējiem notikumie MU. Ronaldo pārdots, vietā ne uz pusi tik labs, vecie krami vēl tiek vilkti līdz pēdējai elpai. Parāds vienkārši drausmīgs. Kur būs nauda lai nopirktu ļoti labus MAN U cienīgus spēlētājus, kuri aizvietos vecos? Jā var jau nopirkt tādu kā Smallings, bet tas vairs nav tas MAN U ar ko visi rēķinās. tagad JA rūnijs prom. Un nesaki oo jaaa MU dabūs piķi nopirks labus spēlētājus viņa vietā. Mēs visi labi zinām cik no Ronaldo naudas tika iztērēts, MU aizlāpa caurumus vienalga ar ko, kas ir pa rokai. Lai gan es vēl joprojām neticu, ka šis pametīs Man Unt
Ko činksti? Varēsi tak fanot par komandu kurā Rūnijs spēlēs pēc tam Ko tagad kādam jāraud ja varenais Rūnijs izdomājis sev citu dzīves un darba turpinājuma vietu? MU tapēc nekur nepazudīs! Ik pa brīdim klubu ir pametuši vadošie spēlētāji un līderi, protams paies laiks izveidot jaunu uzvarētāju sastāvu, bet par to ka tas notiks šaubām nevajadzētu būt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-19 20:03, pirms 14 gadiem
Es nojautu, ka tā ir patiesība, kad sākās visas šīs baumas. Savādāk nu tik nopietni par to nerunātu. Lai gan pagājušajā sezonā par Riberī un RM arī daudz runāja, bet čiks vien sanāca - Minhene viņu nekur nelaida. Lai nu kā, es nebrīnos, ka SAF ir sašutis un apstulbis. Mana sākotnējā teorija bija par kādu konfliktu un to, ka SAF viņu vairs negrib redzēt komandā, taču tagad apstiprinās tas, ka esmu kļūdījies. Redz, Rūnija paša lēmums...

Es nemāku jau īsti spriest, kas tam par iemeslu, taču Rūnijs reāli pēdējā laikā kopš tā nelāgā atgadījuma, kas nāca gaisma, liekas tāds izmainījies. Varbūt, ņemot vērā to, ka sieva viņam piedeva, viņš vēlas pārcelties, lai visu aizmirstu. Bet tā jau atkal ir tikai mana teorija. Katrā ziņā klubs, kā jau SAF teica, ir Rūnijam devis visu un ir ar mieru dot arī turpmāk. Ka tik Rūnijs pats visu nesajāj tagad. Nav šī sezona veiksmīga viņam pagaidām galīgi. Bez kluba jau nu viņš noteikti nepaliktu, un es nevaru viņu iedomāties citur. Pie tam diez vai viņam citur uzticētos tikpat ļoti kā MU.

Man būtu žēl, ja viņš aizietu, bet tad varbūt klubs vietā iegādātos pa ziemu kādu uzbrucēju - snaiperi, kas varētu komandu atgriezt vecajā līmenī. Reāli pēc CR7 pārejas uz Madridi, kā jau tika prognozēts, viss ir gājis uz leju. Nav tā vilcējspēka. Rūnij, pārdomā!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 20:16, pirms 14 gadiem
rezervists rakstīja: United ir klubs, kurs ir lielaks par jebkuru speletaju un ari bez Runija tas bus varens un specigs.

Nu kur tad Arsenam titulu..??? viniem tacu vel jauns sastavs, puisiem vel janobriest , vel 2-3 sezonas japagaida
Kam tur ir jābriest? Mu jau patreiz neiet nepārāk spīdoši, un rūnija aiziešana, nozīmētu tikai to, ka klubs palikt reali bez uzbrukuma smailes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 55 komentāri