Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs: ''Runāsim ar Kavani par sadarbības turpināšanu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sulšērs: ''Runāsim ar Kavani par sadarbības turpināšanu''
Edisons Kavani. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Manchester United'' galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšers medijiem paudis, ka vienība ir apmierināta ar Edisona Kavani iekļaušanos Mančestrā un drīzumā sēdīsies pie saruna galda ar uzbrucēju, lai pārrunātu sadarbības turpināšanu.

34 gadus vecais uzbrucējs Edisons Kavani pievienojās Anglijas Premjerlīgas ''Manchester United'' šosezon un pagaidām 24 mačos izcēlies ar septiņiem vārtu guvumiem. Muskuļa kājas traumas dēļ spēlētājs nedevās uz UEFA Eiropas līgas spēli pret ''Real Sociedad'', kurā Mančestras futbolisti triumfēja ar 4:0.

Vienošanās starp abām pusēm tika noslēgta uz vienu sezonu ar opciju to pagarināt uz vēl vienu. ''Manchester United'' galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs paudis, ka, visticamāk, sadarbība tiks turpināta: ''Varu teikt to, ka Kavani ir bijis liels palīgs mums. Esmu priecīgs par viņu, tāpat Edisons veiksmīgi iekļāvies kolektīvā. Tuvākajā laikā sēdīsimies pie sarunu galda un skatīsimies, kādi ir viņa nākotnes plāni. Esam ļoti apmierināti, ko viņš līdz šim paveicis šeit.''

''Nevaram noslēpt faktu, ka pēdējās nedēļās esam piedzīvojuši formas kritumu un nevajadzīgi pazaudējām vairākus punktus. Vēlamies uzvarēt katrā spēlē, taču nevaram kontrolēt citu klubu sniegumu. Esam otrie un tādā gadījumā vēlme ir noslēgt čempionātu ne zemāk par šo pozīciju, tāpēc mums jāuzlabo sniegums, ja vēlamies radīt intrigu cīņā par titulu,'' pauda treneris saistībā par Anglijas Premjerlīgas titula cīņu.

''Manchester United'' šobrīd atrodas otrajā vietā Premjerlīgā, par desmit punktiem atpaliekot no ''Manchester City''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...