Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers netieši pārmet tiesnesim par kompensācijas laika ilgumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vengers netieši pārmet tiesnesim par kompensācijas laika ilgumu
Arsēnam Vengeram ir pulkstenis
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers pēc šodien zaudētajiem diviem punktiem neizšķirtā pret "Sunderland" kopumā bija apmierināts ar savu padoto spēli, bet nebija sajūsmā ar kompensācijas laika ilgumu.

Jau ziņojām, ka "Arsenal", nospēlējot neizšķirti 1:1 izbraukumā pret "Sunderland", neizmantoja iespēju no Premjerlīgas turnīra tabulas 1. vietas izstumt "Chelsea". Arsēna Vengera padotie uzvaru no rokām izlaida kompensācijas laika piektajā minūtē. Mača tiesnesis Fils Dauds spēlei bija pielicis četras minūtes...

Vengers pēc zaudētajiem vārtiem dusmās vicinājis ar rokām spēles ceturtā tiesneša Martina Atkinsona virzienā, paužot dusmas par paildzināto kompensācijas laiku. Pēcspēles komentāros francūzis noliedza, ka būtu uzvedies nepiedienīgi: "Paskatieties uz bildēm. Es ne par ko nesūdzos!"

Vaicāts komentēt kompensācijas laika ilgumu, Vengers atbildēja korekti, tiesa, lika saprast, ko par to visu domā: "Ja tev ir pulkstenis, vari visu kontrolēt. Tik vienkārši viss ir."

"Domāju, ka mūsu sniegums bija labs. Pirmajā puslaikā bija grūts sākums. Pēc pārtraukuma spēlējām labi un kontrolējām spēli, pat esot desmit spēlētāju sastāvā. Diemžēl ielaidām vārtus 95. minūtē. Kopumā esmu apmierināts ar spēli – mēs spējām cīnīties, spējām spēlēt. Mums ir visas sastāvdaļas, kas nepieciešamas labai komandai.

Izmantotie resursi:
Sporting Life - Sports News | Live Football...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-09-18 23:05, pirms 14 gadiem
Komentārs zem bildes vienkārši izcils
Slēpts komentārs: Barca7

  -2 [+] [-]

, 2010-09-18 23:26, pirms 14 gadiem
Tev bildes aprakstā ir ieviesusies pareizrakstības kļūda.
YouTube
- Nelson

  -2 [+] [-]

, 2010-09-18 23:27, pirms 14 gadiem
Jā, komentārs zem bildes tiešām iespārda. Protams, ka Vengers nebūs priecīgs par konpensācijas laiku, ja tajā ielaida vārtus. Vienmēr kāds mēģina vainu novelt uz kādu citu.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-18 23:52, pirms 14 gadiem
tad ko lai saka tie visi kas pret man utd konstanti šitā ielaiž

 +10 [+] [-]

, 2010-09-19 00:04, pirms 14 gadiem
Kautkas no ši repertuāra? ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja