Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Zamora nespēlēs piecus mēnešus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zamora nespēlēs piecus mēnešus
Bobijs Zamora
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Fulham" un Anglijas izlases uzbrucējs Bobijs Zamora, sakarā ar kājas lūzumu veikto operāciju būs spiests izlaist piecus mēnešus iepriekš prognozēto trīs vietā.

29 gadus vecajam Zamoram pagājušās nedēļas nogalē spēlē pret "Wolves" tika lauzta kāja, bet vēlāk atklājies, ka lūzums konstatēts arī potītei. Futbolistam jau nākamajā dienā veikta operācija, pēc kuras sākotnējās prognozes liecināja par to, ka uzbrucējam nāksies izlaist trīs mēnešus, taču šodien termiņš pagarināts par diviem mēnešiem.

Neviens savainojums nav patīkams, taču šis Zamoram noteikti sāpēs vairāk, jo nedēļu pirms spēles pret "Wolves" viņš debitēja Anglijas izlasē un noteikti būtu piedalījies vēl kādā izlases mačā tuvāko mēnešu laikā, zinot, ka savainots ir Džermeins Defo un veselības problēmas ir arī Pīteram Kraučam.

Zamoras, kurš pagājušajā sezonā guva 19 vārtus un tikai neilgi pirms savainojuma gūšanas pagarināja līgumu ar Londonas klubu uz četriem gadiem, prombūtnē lielāka smaguma nesta uzbrukumā būs jānes "Fulham" jaunpienācējam Musam Dembelem, kurš jaunajā komandā un līgā iejuties visnotaļ labi.

Izmantotie resursi:
Sportinglife

     [+] [-]

, 2010-09-16 17:25, pirms 14 gadiem
Ļoti,Ļoti liels zaudejums Fulhamai!!

     [+] [-]

, 2010-09-16 19:02, pirms 14 gadiem
Milzīgs zaudējums Anglijas izlasei. Viņš bija reāls pretendents uz pamatsastāvu, par iekļūšanu izlases sastāvā vairs jautājumu nebija. Un savā debijas spēlē Anglijas izlasē bija viens no labākajiem...

     [+] [-]

, 2010-09-16 20:16, pirms 14 gadiem
Tiešām milzīgs zaudējums Fulham uz ilgu laiku... Anglijas izlases kandidāts, kā nekā. Lai veseļojas, taču abiem ar Valensiju ir smagas traumas. Ļoti žēl.

     [+] [-]

, 2010-09-19 00:22, pirms 14 gadiem
Tikai neilgi pirms savainojuma gūšanas pagarināja līgumu ar Londonas klubu uz četriem gadiem.....jāsaka, ka katram mākonim ir zelta maliņa... diez vai klubs steigtos pagarināt līgumu ja zinātu, ka pirmie 5 mēneši bez futbola + pēc tam vēl vismaz 2 mēneši kāmēr atgūs fizisko formu un spēlēšanas formu. Bet ļoti smags savainojums. Pats esmu saskāries ar savainojumiem nav viegli sēdēt mājās un skatīties kā pārējie dara, bet tu nevari to darīt.