Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Kulibalī pievienojas Londonas ''Chelsea'', Ēriksens - ''United''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Kulibalī pievienojas Londonas ''Chelsea'', Ēriksens - ''United''
Kalidū Kulibalī. Foto: Imago Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Chelsea'' un Mančestras ''United'' oficiāli paziņojušas par tās pastiprinājumiem. Londonā turpmāk spēlēs aizsargs Kalidū Kulibalī, kamēr Mančestrā pussargs Kristians Ēriksens. Ar Kulibalī noslēgts četru gadu līgums, bet ar Ēriksenu trīs.

Londonas ''Chelsea'' oficiāli paziņojusi par Kalidū Kulibalī piesaistīšanu klubam, ar spēlētāju noslēdzot četru gadu līgumu. Viņš kļuvis par otro londoniešu pastiprinājumu pēc tam, kad komandai mainījušies īpašnieki. Sagaidāms, ka A sērijas klubs ''Napoli'' par Kulibalī saņems 40 miljonus eiro lielu transfēru.

''Esmu ļoti priecīgs pievienoties ''Chelsea'','' kluba mājaslapā atzina jaunais komandas spēlētājs. ''Tā ir viena no pasaules labākajām komandām. Mans mērķis vienmēr bija spēlēt Premjerlīgā. ''Chelsea'' vēlējās mani piesaistīt jau 2016. gadā, taču toreiz tas neizdevās. Kad man piedāvāja šo iespēju vēlreiz, nelaidu to garām, jo vēlējos sevi apliecināt Premjerlīgā,'' turpināja aizsargs.

Senegālietis Kulibalī ''Napoli'' rindās dažādos turnīros laukumā devās 317 spēlēs. 2015. gada septembrī viņš debitēja Senegālas izlasē un līdz šim tās rindās laukumā devies 62 spēlēs, esot tās kapteinis 2021. gada Āfrikas Nāciju kausā, kurā senegālieši triumfēja.

Cits Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' oficiāli paziņojis par Kristiana Ēriksena pievienošanos klubam uz nākamajām trim sezonām. 2021./2022. gadu dānis pabeidza citā Premjerlīgas klubā ''Brentford".

''Man joprojām ir ambīcijas. Vēl daudz ko vēlos sasniegt un šī ir labākā vieta, kur to varu izdarīt. ''Mancester United'' ir īpašs klubs un nevaru sagaidīt, kad sākšu trenēties,'' pēc oficiālās pievienošanās citēts Ēriksens, kurš spēlējis arī tādās komandās kā ''Tottenham'' un Milānas ''Inter''.

Par nākamo ''United'' papildinājumu varētu kļūt līdzšinējais Amsterdamas ''Ajax'' spēlētājs Lisandro Martiness. Komandas jau ir vienojušās par transferu 45 miljonu sterliņu mārciņu apmērā. Sākotnēji ''Ajax'' nevēlējās pārdot aizsargu, taču šīs nedēļas laikā ''United'' izdevies pārliecināt Nīderlandes vienu no spēcīgākajām komandām par šo soli.

Argentīnietis ''Ajax'' spēlēja kopš 2019. gada, dažādos turnīros laukumā dodoties 120 spēlēs, kuru laikā iesita sešus vārtus. Argentīnas futbola izlases sastāvā Martiness aizvadījis septiņus mačus.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...
https://www.manutd.com/en/news/deta...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-07-16 11:27, pirms 2 gadiem
Un izskatās ka Barca tomēr pielauzusi Bayern un Levi jau kravā koferus.

     [+] [-]

, 2022-07-16 11:46, pirms 2 gadiem
Lewi ceļā uz Barsu.. jautājums, kurš būs aizvietotājs?

     [+] [-]

, 2022-07-16 13:41, pirms 2 gadiem
Kā ar De jongu izskatās? Raksta jau, ka klubi vienojušies, bet pats spēlētājs nevēlas pāriet?

     [+] [-]

, 2022-07-16 13:41, pirms 2 gadiem
Number 0 rakstīja: Lewi ceļā uz Barsu.. jautājums, kurš būs aizvietotājs?
jebkurš, kurš aizvadīs pienācīgu sezonu Dortmundē uzbrucēja pozīcijā