Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ouvenam piedāvāts jauns līgums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ouvenam piedāvāts jauns līgums
Maikls Ouvens
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Newcastle United'' piedāvājis jaunu līgumu uzbrucējam Maiklam Ouvenam. Pašreizējais līgums ar Ņūkastlas klubu Ouvenam beidzas pēc šīs sezonas.

Ouvens Ņūkāstlā ieradās no Madrides "Real'' 2005. gadā un kopš tā laika vairāk mocījies ar dažādiem savainojumiem nekā ticis pie spēlēšanas. Tomēr šajā savainojumu nomocītajā periodā uzbrucējs spējis gūt 29 vārtus ''Newcastle'' sastāvā. Tagad Ouvena interešu pārstāvjiem ir iesniegts provizoriskais līgums, un no uzbrucēja puses tiekot gaidīta atbilde.

Šīs sezonas beigās vairākiem Ņūkāstlas spēlētājiem (Stīvs Hārpers, Nikijs Bats, Šola Amobi) beidzas līgumi, un viņi varēs pāriet uz citu komandu par velti. Skaļākais uzvārds no tiem, kam beigsies līgums, ir Ouvens. Bijušais Liverpūles uzbrucējs pagaidām vilcinājies ar sarunu uzsākšanu par jaunu vienošanos, pamatojot to ar nekārtībām klubā un neskaidrību par to, kas turpmāk vadīs klubu pēc bijušā trenera Kevina Kīgana aiziešanas.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2008-12-15 17:48, pirms 15 gadiem
Newcastle peedeejos gados taada nestabila komanda un netikai speeles zinna-passaa kluba iekssienee notiek kaut kaadas nesaprotamas lietas!man liekas,lai Owens meklee kko citu!

     [+] [-]

, 2008-12-15 20:15, pirms 15 gadiem
nezinu, man liekas labāk viņam palikt. cita komanda - citas prasības - citi treniņi, lūk kur arī traumas rodas.