Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Žo varētu tikt izīrēts ''Fulham''

Žo varētu tikt izīrēts ''Fulham''
Žo
Foto: AFP

Brazīliešu futbolists Žo, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester City'', nākošajā sezonā varētu tikt izīrēts citam Premjerlīgas klubam ''Fulham'', vēsta angļu laikraksts ''Daily Star Sunday''.

22 gadus vecais brazīlietis uz Angliju pārcēlās pērnā gada vasarā, kad par 19 miljoniem sterliņu mārciņām pārnāca no Krievijas Premjerlīgas kluba Maskavas CSKA. Savā debijas gadā Žo Manchester City rindās pavadīja tikai pusi sezonas, aizvadot deviņas spēles un gūstot vienus vārtus, bet sezonas otrajā daļā jaunais brazīlietis tika izīrēts Everton, kur 12 spēlēs guva piecus vārtus.

Angļu laikraksti vēsta, ka nākošajā sezonā brazīliešu uzbrucējs varētu atkal nepalikt Mančestrā, jo nopietnu interesi par viņa pakalpojumiem izrāda gan ''Everton'', gan ''Fulham''. Runā, ka ''City'' par futbolista pāreju vēlētos saņemt 15 miljonus, lai vismaz kaut cik kompensētu kādreizējos 19 miljonus par pāreju no ''CSKA'', taču, visdrīzāk, savu uzbrucēju tomēr nepārdos, bet gan izīrēs.

Savas komandas rindās viņu joprojām redzētu ''Everton'' kluba vadība, taču komandas galvenajam trenerim Deividam Moijesam šovasar ir piešķirti nosacīti līdzekļi transfēriem, tāpēc brazīlieša vēlreizēja parādīšanās šajā kluba ir maz ticama. Lai arī ''Everton'' nākošajā sezonā varēs piedalīties jaunizveidotajā Eiropas Līgā (agrāk UEFA kausa izcīņa – R.Z.), tomēr kluba īpašnieki uzskata, ka īpaši lieli tēriņi nav nepieciešami.

Paredzams, ka Žo varētu tikt izīrēts ''Fulham''. Pagājušajā sezonā komanda ieņēma septīto vietu un nākošajā varēs spēlēt Eiropas Līgā. Fulham treneris Rojs Hodsons uzskata, ka tāds spēlētājs kā Žo noteikti pastiprinās komandu un palīdzēs trenerim vieglāk rotēt ar sastāvu, lai veiksmīgi varētu cīnīties uzreiz vairākās frontēs.

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2009-06-15 22:28, pirms 15 gadiem
Nu tad jau tā ir labāk nekā sēdēt MC uz soliņa. Šajā pašā gadījumā man žēl arī Kreigu Belamiju - drošvien dabūs deldēt beņķi nākamsezon. Nesaprotu, kas MC nepatīk Žo, normāls uzbrucējs. Uzbrukumā kopā ar Robinju varētu normāli kapāt. Vēl var uz priekšu izvirzīt arī Elano - trīs brazīlieši uzbrukumā - tas ir normāls spēks. "Fulham" gan tas būtu ļoti izdevīgi - itkā jau ir viņiem Džonsons un Dempsijs, taču jāpiekrīt trenerim - Žo tikai pastiprinātu komandu. Man tā liekas, ka Žo paspēs izspēlēties ik pa sezonai katrā EPL klubā, līdz tiks spēlēt MC!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-16 01:02, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: nu tad vismaz ,lai Pavlo spele,nevis sēž uz beņķa,City vispār interesants klubs,sapērk spēlmaņus un tad tie sēž rezervē vai vispār izīrē spēlmani,aplams kluba menedžments,tērē naudu un tas arī viss,nav vienota sistēma kāda,piemēram, ir M-Real vai MU.
Kāds vēl Pavlo iekš City?

     [+] [-]

, 2009-06-16 07:40, pirms 15 gadiem
Manuprāt tā ir ņirgāšanās no MC puses. Pārdotu viņu un miers.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-16 10:17, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: nu tad vismaz ,lai Pavlo spele,nevis sēž uz beņķa,City vispār interesants klubs,sapērk spēlmaņus un tad tie sēž rezervē vai vispār izīrē spēlmani,aplams kluba menedžments,tērē naudu un tas arī viss,nav vienota sistēma kāda,piemēram, ir M-Real vai MU.
Pavļučenko spēlē Tottenham Hotspur!