Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' fiksēti Covid-19 gadījumi, atceļ spēli pret ''Brentford''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mančestras ''United'' fiksēti Covid-19 gadījumi, atceļ spēli pret ''Brentford''
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' kļuvis par nākamo čempionāta klubu, kurā fiksēti pozitīvi Covid-19 saslimšanas gadījumi. Līga lēmusi, ka šodien gaidāmā spēle pret ''Brentford'' tiks atcelta, pagaidām vēl jaunu datumu nepaziņojot.

Pēdējo nedēļu laikā Anglijas Premjerlīgas klubu rindās palielinājusies saslimstība ar Covid-19. Inficēšanās līdz šīs nedēļas sākumam tika novērota tādās komandās kā ''Tottenham'', ''Brighton'', ''Leicester'', ''Aston Villa'' un ''Norwich''. Visvairāk inficējušies bija ''Tottenham'' sastāvā, tādējādi komandai tika pārcelta gan UEFA Konferences līgas spēle pret ''Rennes'', gan Premjerlīgas mačs pret ''Brighton''.

Kopumā pagājušās nedēļas laikā atklāti visvairāk saslimušo gadījumi šīs sezonas laikā - 42 analīžu rezultāti no 3805 veiktajiem bija pozitīvi. Premjerlīga paziņoja, ka aicina klubus atgriezties pie atsevišķiem mēriem kā distances ievērošanas un sejas maskas valkāšanas. Tāpat līga plāno palielināt testēšanu klubu un personāla rindās.

Nākamā Premjerlīgas komanda, kurā fiksēta Covid-19 saslimšana, ir ''Manchester United'', un līdz ar to lemts atcelt šodien gaidāmo čempionāta spēli pret ''Brentford''. Svētdien Mančestrai bija spēle pret ''Norwich'', kura tika uzvarēta ar 1:0, un pirms tās visiem analīžu rezultāti bija negatīvi. Pēc spēles veiktajos testos vīruss konstatēts vairākiem kluba darbiniekiem un futbolistiem, kopējo skaitu neminot.

Lai samazinātu inficēšanās risku, ''United'' slēdza treniņu bāzi Karingtonā. ''Ņemot vērā treniņu bāzes slēgšanu un robus sastāvā, kā arī domājot par spēlētāju un kluba darbinieku veselību, lūdzām līgu maču pret ''Brentford'' pārcelt. Premjerlīgas valde pieņēma šādu lēmumu, konsultējoties ar medicīnas ekspertiem,'' teikts ''Manchester United'' oficiālajā paziņojumā. ''Brentford'' atvainojās faniem par atcelto spēli, taču piebilda, ka respektējot lēmumu, jo abu klubu spēlētāju un darbinieku veselība ir prioritāte.

''Manchester United'' ar 27 punktiem 16 spēlēs ieņem piekto vietu, kamēr ''Brentford'' ar 20 punktiem 10. vietu. Abām komandām nākamie mači paredzēti sestdien - Mančestrai pret ''Brighton'', bet ''Brentford'' pret ''Southampton''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-12-14 08:36, pirms 3 gadiem
Tā ir, ka nav saņēmuši būsterīti.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-14 12:12, pirms 3 gadiem
Tehnisko 0:3 nepiešķirs?

  -1 [+] [-]

, 2021-12-14 13:23, pirms 3 gadiem
nu turēsim īkšķus, lai vismaz kaut viens no viņiem izdzīvotu. Un, ja vēl nav saņēmuši būsterīšu, tad ziepes lielas.

     [+] [-]

, 2021-12-14 14:16, pirms 3 gadiem
...tā jau sporta medicīnā esot - kad organisms sasniedz maksimumu no fiziskā, tad tas ir visneaizsargātākais pret infekcijām