Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Sliktākā spēle, kopš esmu šeit"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ančeloti: "Sliktākā spēle, kopš esmu šeit"
Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgā "Sunderland" ļoti negaidīti izbraukumā ar 3:0 apspēlēja turnīra līderi un šī brīža Anglijas čempioni Londonas "Chelsea". Zaudētāju treneris Karlo Ančeloti atzina, ka šis bija sliktākais "Chelsea" mačs, kopš itāļu speciālists strādā Anglijā.

"Chelsea" treneris Karlo Ančeloti: "Domāju, tā bija mūsu sliktākā spēle, kopš esmu šeit. Sniegums bija vājš, taču futbolā tā gadās, ja nerādi savu labāko futbolu un nespēlē atbilstoši savai filozofijai. Viss gāja greizi. Nespēlējām tā, kā gribējām, kamēr Sanderlenda parādīja fantastisku spēles garu un spēlēja labāk. Nekādi nespējām atgriezties spēlē. Tā bija slikta diena. Nebijām spējīgi normāli spēlēt visas 90 minūtes - to darījām tikai 15 minūtes 1. puslaikā. Esam zaudējuši divas spēles vienā nedēļā, un tā nav laba zīme. Pirms mēneša viss bija labi, bet tagad esam nonākuši. grūtībās. Tomēr mums ātri jālabojas."

"Sunderland" treneris Stīvs Brūss: "Negadās bieži uzvarēt tādu komandu ar 3:0 tās laukumā. Tas neatkārtosies bieži. Mani spēlētāji pēdējo divu nedēļu laikā ir bijuši fantastiski un esmu lepns par mūsu sniegumu. Lai to izdarītu, vajadzīgi tādi spēlētāji kā Velbeks, kuram ir tikai 19 gadi un kurš bija izcils. Kopumā - viņi visi parādīja lielisku spēli. Ceru, ka cilvēki vairāk runās par "Sunderland" lielisko sniegumu, nevis par "Chelsea" vājo futbolu."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2010-11-14 23:37, pirms 13 gadiem
"No Shit?!" Ančeloti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-15 04:25, pirms 13 gadiem
Vecā lapsa gan jau izdarīs secinājumus, lai gan ar resursiem pagaidām ir kā ir. Šāda viduslīnija diez vai pavilktu pat pus sezonu. Jāsāk domāt par darbībām nākamajā transfēru logā.