Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" šķiras no asistenta Vilkinsa

Andrejs Siliņš

"Chelsea" šķiras no asistenta Vilkinsa
Rejs Vilkinss (pa labi) vairs nedos padomus Karlo Ančeloti
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" vadība nav vienojusies par līguma pagarināšanu ar galvenā trenera Karlo Ančeloti palīgu Reju Vilkinsu, kurš atstās klubu nekavējoties.

Kluba vadība gan neizplata informāciju par iemesliem, kāpēc netiks turpināta sadarbība ar 54 gadus veco Vilkinsu, kurš ar komandu strādājis kopš 2008. gada, kad galvenais treneris vēl bija Luiss Felipe Skolari. Savā postenī Vilkinss palika arī tad, kad par galveno kļuva Gūss Hidinkss un arī pēc pašreizējā vadoņa Ančeloti ierašanās turpināja darbu.

"Vēlētos pateikties Rejam par visu, ko viņš darījis "Chelsea" labā," sacīja kluba direktors Rons Gorlijs. "Vēlam viņam veiksmi viņa karjeras turpinājumā."

Vilkinss, kurš savulaik futbolista karjeras laikā spēlēja pussarga postenī "Chelsea", "Manchester United", "AC Milan", QPR un "Rangers" rindās, deviņdesmito gadu vidū trenēja QPR un arī Londonas "Fulham", bet 1999. gadā kļuva par Džanlukas Vialli palīgu "Chelsea" vienībā, ko pameta 2000. gadā. Kā jau minēts, 2008. gadā Vilkinss atgriezās savā pirmajā klubā. Kamēr Vilkinss bija Ančeloti palīgs, klubs izcīnījis uzvaras Premjerlīgā un divreiz Anglijas kausā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +2 [+] [-]

, 2010-11-12 12:24, pirms 13 gadiem
maza bēda..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-13 11:50, pirms 13 gadiem
Cūcība, we miss you Ray!

Tagad dodiet Zolu!