Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" treneris saņem sodu par tiesneša kritizēšanu

Andrejs Siliņš

"Everton" treneris saņem sodu par tiesneša kritizēšanu
Deivids Moizs (otrais no labās) un Stīvs Raunds (pirmais no labās) protestē par tiesneša lēmumu beigt spēli jau pēc trim kompensācijas laika minūtēm.
Foto: Empics/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Everton" galvenais treneris Deivids Moizs saņēmis sodu no Anglijas Futbola Asociācijas (FA) par tiesnešu kritizēšanu aizvadītās kārtas mačā pret "Manchester United".

Sestdien "Everton" savā laukumā uzņēma "Manchester United", un spēle noslēdzās ar rezultatīvu neizšķirtu - 3:3. Lai gan "Everton" izlīdzinājumu panāca jau kompensācijas laikā, gūstot divus no trim vārtiem, treneris pauda neapmierinātību ar spēles tiesneša Martina Atkinsona lēmumu nepagarināt pielikto laiku vēl. "Manuprāt, tas bija briesmīgs lēmums," pēcspēles intervijā sacīja Moizs. "Pieliktajā laikā tika gūti divi vārti, bet tiesnesis pielika tikai trīs minūtes."

Par kritiku soģa virzienā FA Moizam un arī trenera asistentam Stīvam Raundam piešķīrusi 8000 mārciņu lielu naudas sodu. Vēl gan abiem vaininiekiem ir iespēja apstrīdēt FA lēmumu. "Moizam un Raundam līdz 16. septembrim ir laiks, lai atbildētu," teikts FA oficiālajā paziņojumā.

Liverpūlieši "Everton" pēc četrām kārtām atrodas priekšpēdējā 19. vietā turnīra tabulā ar diviem punktiem (divi neizšķirti savā laukumā). Mančesteriesi tikmēr ar astoņiem punktiem (divas uzvaras, divi neizšķirti) ir trešie.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2010-09-14 13:24, pirms 14 gadiem
Hehe.. mums pa tadu joku iedotu 50Ls sodu gjau..

  +2 [+] [-]

, 2010-09-14 13:24, pirms 14 gadiem
Nu tur jau arī vajadzēja kritizēt!!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-14 13:34, pirms 14 gadiem
FA te ir kārtīgi nofeilojuši, jo arī Atkinsons, kurš norāva Tofiju pēdējo uzbrukumu, uz nākamo kārtu ir demoutēts par 4. tiesnesi. Suns zina, ko ēdis.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-14 14:00, pirms 14 gadiem
nu kritikas iemesls bija jo sitiena laikā spēle tika beigta, kas manuprāt nav normāli, plus 2 vārti iesisti jau pieliktajā laikā dod vēl nedaudz laika pie 3 minūtēm. Liekas MU stutēšana sākas jau sezonas sākumā!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-14 14:08, pirms 14 gadiem
Līdz šim NEKAD neesmu redzējis ka pretuzbrukuma beigu fāzē tiesnesis apstādina spēli.. com on.. tas Atkinsons ir ēzelis.. Brīnos kā Moijes noturējās un neiedeva pa degli.. reāli izskrēja 3 Everton spelētāji pret diviem MU.. neticami, bet fakts ka tiesnesis iespējams nozaga uzvaru.. protams mēs nezinam vai Arteta vai Jagielka būtu iesitis, visādi var gadīties.. tas ir futbols..

     [+] [-]

, 2010-09-14 14:12, pirms 14 gadiem
Esmu konkrēts Man U fans, bet nu jāatzīst gan, ka svilpt sitiena laikā un noraut uzbrukumu bija galīgi garām. Tiesnesis tiešām šoreiz nolohojās.

     [+] [-]

, 2010-09-14 14:26, pirms 14 gadiem
Atceros, kā 2006. gadā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā tiesnesis kompensācijas laikā norāva LM uzbrukumu pret Aktobe. Toreiz tika pieliktas 3 minūtes. LM atņēma bumbu un izrāvās pa centra līniju četri pret diviem. Tiesnesis nošvilpa - bija pagājušas 2 minūtes un tikai pāris sekundes. Toreiz pustribīne gribēja lekt pār žogu un dot soģiem bietē.

Respektīvi, es arī nesaprotu šādu lēmumus no tiesnešiem!

  -2 [+] [-]

, 2010-09-14 15:03, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Hehe.. mums pa tadu joku iedotu 50Ls sodu gjau..
Bet pie mums ir Latvijas Virslīga, bet tur ir Anglijas Premjerlīga vecīt!

     [+] [-]

, 2010-09-14 16:39, pirms 14 gadiem
evertonian rakstīja: Līdz šim NEKAD neesmu redzējis ka pretuzbrukuma beigu fāzē tiesnesis apstādina spēli.. com on.. tas Atkinsons ir ēzelis.. Brīnos kā Moijes noturējās un neiedeva pa degli.. reāli izskrēja 3 Everton spelētāji pret diviem MU.. neticami, bet fakts ka tiesnesis iespējams nozaga uzvaru.. protams mēs nezinam vai Arteta vai Jagielka būtu iesitis, visādi var gadīties.. tas ir futbols..
Bet Everton futbolisti to ''norauto'' uzbrukumu anyway pabeidza ar sitienu,kuru tvēra Van der Sārs.. Tā ka vārtu tur anyway nebūtu(spēlētājs,kas izdarīja sitienu vai nu nedzirdēja,vai arī negribēja dzirdēt svilpi..),tik tāda nesmuka tiesneša rīcība gan nav attaisnojama..

Un,kas atiecas uz treneriem.. Kā saka tiesnesim vienmēr taisnība un tomēr treneriem tas būtu jāzin.. Ja treneris to nepieņem,tad ir jāsaņem sods.. Un tas tiešām nebija smuki,kā Everton treneri pēc svilpes līda klāt tiesnesim..
Tik pat labi,Fergusons izskrietu laukumā,jo,redz,pēc viņa pulksteņa spēle bija beigusies,kad Everton futbolisti izlīdzināja rezultātu.. Tā tomēr nevar..

     [+] [-]

, 2010-09-14 18:32, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Hehe.. mums pa tadu joku iedotu 50Ls sodu gjau..
Atkarībā, kas kritizē!
Ja Starkovs kritizētu,tad sods nav paredzēts,
ja piem. LM treneris tad, 200 ls, un ne santīma mazāk!