Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Ja de Breinem ir problēmas, viņš zina, kur mani atrast"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola: "Ja de Breinem ir problēmas, viņš zina, kur mani atrast"
Kevins de Breine. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Manchester City" galvenais treneris Peps Gvardiola norādīja, ka nevar runāt par Kevina de Breines sajūtām pēc tam, kad beļģis tika nomainīts, jo viņi nav runājuši.

Anglijas līgas kausa pusfināla pirmajā spēlē "Manchester City" ar 9:0 iznīcināja trešajā līgā spēlējošo "Burton Albion", garantējot piedalīšanos finālā. Rezultātu atklāja Kevins de Breine, kurš otrajā puslaikā tika nomainīts, un pēcāk angļu medijos izskanēja informācija, ka pussargs bija ļoti neapmierināts par šādu lēmumu.

"Neesam runājuši, tāpēc nevaru pastāstīt par to, ko viņš domāja vai kā jutās, jo nezinu. Ja viņam ir kādas problēmas, tad viņš zina, kur esmu. Nezinu, ko vēl šeit piebilst," komentējot baumas, sacīja Gvardiola.

Viņa piesardzība ir labi saprotama – de Breinem tā bija atgriešanās spēle pēc ceļgala savainojuma. Turklāt šajā sezonā beļģis iedzīvojies jau divos ceļgala savainojumos, tādēļ viņš laukumā devies vien 11 spēlēs. Svarīgākās cīņas "Manchester City" sagaida Premjerlīgā, un, ja šovakar izdosies pieveikt "Wolves", būs tikai četru punktu deficīts pret līderi "Liverpool".

Decembrī Gvardiola pauda, ka de Breine ir iztukšots pēc smagiem 12 mēnešiem, kuru laikā viņš aizvadīja 52 spēles "Manchester City" rindās un pēc tam palīdzēja Beļģijas izlasei Pasaules kausā izcīnīt trešo vietu. Tomēr 27 gadus vecais pussargs šādus apgalvojumus noraidīja.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-14 15:20, pirms 5 gadiem
Ja šādas spēles laikā rodas nopietns konflikts, tad laikam kaut kas nav īsti labi... nevaru iedomāties motivāciju sevi pēc traumas "mocīt" pret komandu, kurā tava komanda slauka kājas!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-14 16:32, pirms 5 gadiem
Nu baigais konflikts...
Skaidrs un saprotams, ka KDB noilgojies pēc futbola, tādēļ bija sadrūmis, kad viņu nomainīja.
Tāpat skaidrs, ka nebija jēgas riskēt ar viņa veselību, tādēļ - pareizi, ka nomainīja.