Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Santakruzs ārā līdz augusta beigām

Santakruzs ārā līdz augusta beigām
Roke Santakruzs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' jaunais uzbrucējs Roke Santakruzs nevarēs savai komandai palīdzēt pirmajās trijās Premjerlīgas spēlēs, jo joprojām turpina atlabt pēc ceļgala operācijas.

27 gadus vecais Paragvajas izlases spēlētājam, kurš šovasar par 17 miljoniem sterliņu mārciņām pārnāca no ''Blackburn Rovers'', debija jaunās komandas rindās jāatliek uz septembri, jo futbolists turpina atlabt pēc veiktās ceļgala operācijas. Lai nu kā ''Manchester City'' komandas galvenajam trenerim Markam Hjūzam uzbrucēju noteikti netrūkst (Emanuels Adebajors, Karloss Tevezs, Kreigs Belamijs), tāpēc Santakruzs lieki nav jātramda.

''Kad parakstījām ar Roki līgumu, tad zinājām, ka viņam būs vajadzīgs laiks, lai atlabtu pēc savainojuma un sezonas pirmajās spēlēs viņš nepiedalīsies. Taču jāatzīst, ka mums uzbrukumā problēmu nav,'' kluba oficiālajā mājaslapā sacīja Hjūzs. ''Ja vajadzēs, varam dot viņam vairāk laika, tik, cik viņam pašam būs nepieciešams, lai pilnībā atlabtu. Nevēlos, lai viņš spēlētu tikai uz 70%. Mēs visi ceram, ka mēneša beigās viņš jau varētu būt atpakaļ ierindā,'' piebilda ''City'' komandas treneris.

Futbolistam būs jāizlaiž spēle izbraukumā pret savu bijušo klubu ''Blackburn Rovers'', savā laukumā pret ''Wolverhampton Wanderers'' un, iespējams, arī izbraukumā pret ''Portsmouth''.

Atgādināsim, ka jaunā Premjerlīgas sezona sāksies jau šo sestdien.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs: grosis7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-12 17:49, pirms 15 gadiem
Tiešām, reti stulbs virsraksts...

     [+] [-]

, 2009-08-13 08:27, pirms 15 gadiem
jau kopsj bayern laikiem Roke ir paticis, tik tur taa iisti netika pie varda..
roveros gan sevi labi paraaija!

lai veicas MC!